|
Recept na Kuřecí játra zapečená na bramboráku
Recept na Kuřecí játra zapečená na bramboráku je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Kuřecí játra zapečená na bramboráku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 gr kuřecích jater 6 větších brambor 3 vejce 1 větší cibule 6 stroužků česneku sůl, pepř, majoránka, kmín koření Adžika na játra citronová šťáva ( trošku ) strouhanka sádlo nebo máslo na vymazání pekáče.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuřecí játra zapečená na bramboráku
Recept na Kuřecí játra zapečená na bramboráku: Z brambor, vajec, česneku, cibule a koření si uděláme bramborákové těsto. Pokud je moc řídké, zahustíme strouhankou. Mouku nedáváme. Vymažeme si dukladně pekáč, máslem nebo sádlem, na dno dáme bramborákové těsto, jemně posypeme kořením adžika. Na těsto poklademe kuřecí játra, posypeme kořením Adžika a dáme přikryté péct do trouby. Cca po 40 minutách odkryjeme, játra pokapeme citronovou šťávou a dopečeme do ružova.
Poznámka k receptu na Kuřecí játra zapečená na bramboráku: Dobrou chuť !
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí játra zapečená na bramboráku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: thomassinno
- Datum vložení: 30.04.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 500 gr kuřecích jater 6 větších brambor 3 vejce 1 větší cibule 6 stroužků česneku sůl, pepř, majoránka, kmín koření Adžika na játra citronová šťáva ( trošku ) strouhanka sádlo nebo máslo na vymazání pekáče
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí játra zapečená na bramboráku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí játra zapečená na bramboráku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí játra zapečená na bramboráku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|