|
Recept na Kuře pečené ve směsi z uzeného sýra, hlívy ústřičné a bylinek
Recept na Kuře pečené ve směsi z uzeného sýra, hlívy ústřičné a bylinek je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kuře pečené ve směsi z uzeného sýra, hlívy ústřičné a bylinek budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kuře - 1000 g 4 vejce 400 ml mléka 400 g uzeného sýra 3 prolisované stroužky česneku 200 g pokrájené hlívy ústřičné 250 g hladké mouky 1/2 kypřícího prášku nebo jedlé sody polévkové bylinky ( petrželka, libeček ) sůl červená sypká paprika máslo na potření pečícího papíru.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuře pečené ve směsi z uzeného sýra, hlívy ústřičné a bylinek
Recept na Kuře pečené ve směsi z uzeného sýra, hlívy ústřičné a bylinek: Kuře kuchyňsky upravíme, naporcujeme a osolíme. Připravíme si těstíčko. Do misky dáme vejce, mléko, špetku červené papriky, hladkou mouku s kypřícím práškem do pečiva, prolisovaný česnek, pokrájenou hlívu ústřičnou, nahrubo nastrouhaný uzený sýr a nasekané omyté bylinky ). Vše smícháme na konzistenci hustšího těstíčka. V těstíčku obalíme jednotlivé porce kuřete a vložíme na plech s pečícím papírem, který slabě potřeme máslem. Na něj pak poklademe obalené porce kuřete tak, aby byly dost daleko od sebe, aby se při pečení jednotlivé porce nespojily. Pokud by nám přece jen zbylo těstíčko, pokapeme ho ještě jednou na všechny porce kuřete. Pečeme v předehřáté troubě na 180 - 200 stupňů doměkka a dozlatova. Podáváme s opečeným šťouchaným bramborem a zeleninou.
Poznámka k receptu na Kuře pečené ve směsi z uzeného sýra, hlívy ústřičné a bylinek: díky všem
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuře pečené ve směsi z uzeného sýra, hlívy ústřičné a bylinek, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
- Datum vložení: 22.04.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 1 kuře - 1000 g 4 vejce 400 ml mléka 400 g uzeného sýra 3 prolisované stroužky česneku 200 g pokrájené hlívy ústřičné 250 g hladké mouky 1/2 kypřícího prášku nebo jedlé sody polévkové bylinky ( petrželka, libeček ) sůl červená sypká paprika máslo na potření pečícího papíru
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuře pečené ve směsi z uzeného sýra, hlívy ústřičné a bylinek,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuře pečené ve směsi z uzeného sýra, hlívy ústřičné a bylinek - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuře pečené ve směsi z uzeného sýra, hlívy ústřičné a bylinek
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|