Recept na Kuře na rumu Marka Brodského
Recept na Kuře na rumu Marka Brodského je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kuře na rumu Marka Brodského budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kuře sůl, pepř, Koření na kuře nebo jiné, kmín 1 dcl rumu 100 g špeku 50 g másla.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuře na rumu Marka Brodského
Recept na Kuře na rumu Marka Brodského: Kuře omyjeme, posolíme ze všech stran a položíme do pekáčku. Na pánvi rozpustíme špek a kuře jím polijeme. Obložíme máslem a okořeníme. Necháme zvolna péci asi hodinu. Pak (nejlépe injekční stříkačkou) vpichujeme do celého kuřete rum a necháme ještě asi 40 minut péci.
Poznámka k receptu na Kuře na rumu Marka Brodského: Zdroj Kalendář F1
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuře na rumu Marka Brodského, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: jajine
- Datum vložení: 11.12.2010
- Počet porcí: 12
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 1 kuře sůl, pepř, Koření na kuře nebo jiné, kmín 1 dcl rumu 100 g špeku 50 g másla
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuře na rumu marka brodského,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuře na rumu Marka Brodského - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuře na rumu Marka Brodského
|
|