Recept na Krůtí steak "chorizo"
Recept na Krůtí steak "chorizo" je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Krůtí steak "chorizo" budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 plátky krůtích prsou grilovací koření (s česnekem nebo i jiné oblíbené) 2 lžíce oleje 100g klobásy chorizo 1 červená cibule 2 hrsti čerstvého baby špenátu.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Krůtí steak "chorizo"
Recept na Krůtí steak "chorizo": Plátky masa lehce naklepeme, posypeme kořením, pokapeme olejem a dáme do chladna odležet (aspoň na hodinu, možno ale i přes noc). Poté rozehřejeme pánev, na hodně rozpálenou vlijeme olej z masa a vložíme krůtí plátky. Zprudka opečeme z obou stran, až maso začne chytat barvu. Přidáme na měsíčky nakrájenou cibuli a tenká kolečka klobásy, zmírníme příkon tepla a za občasného promíchání a otočení masa společně restujeme asi 5minut, dokud klobása nezačne pouštět šťávu a cibule trochu nezměkne ( nesmí být měkká moc, jen na skus). Nakonec vhodíme opraný a okapaný špenát a už jen společně na pánvi prohodíme. Podáváme s různě upravenými brambory nebo jen se zeleninovým salátem.
Poznámka k receptu na Krůtí steak "chorizo": I já bych si pochutnalaAle musím se spokojit jen z velice lákavou fotkou
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krůtí steak "chorizo", kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Danca
- Datum vložení: 08.07.2013
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 4 plátky krůtích prsou grilovací koření (s česnekem nebo i jiné oblíbené) 2 lžíce oleje 100g klobásy chorizo 1 červená cibule 2 hrsti čerstvého baby špenátu
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krůtí steak "chorizo",
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krůtí steak "chorizo" - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krůtí steak "chorizo"
|
|