RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Krůtí sekaná s“Tataráčkem“

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Krůtí sekaná s“Tataráčkem“, recepty Krůtí sekaná s“Tataráčkem“, Krůtí, sekaná, s“Tataráčkem“


Recept na Krůtí sekaná s“Tataráčkem“

Recept na Krůtí sekaná s“Tataráčkem“ je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Krůtí sekaná s“Tataráčkem“ budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1000 g krůtích stehenních řízků bez kostí a kůže/můžeme koupit mleté krůtí maso 200 g vepřové blány/bránice,košilky 200 g Gazdovské slaniny 300 g polotovaru Tataráček/1střívko=150g 3 lžíce smetany 3 vrchovaté lžíce strouhanky 4 vrchovaté lžíce Solamylu 5 zarovnaných lžiček Podravky ½ lžičky mletého pepře 2 celá vejce 2 větší cibule/jedna do mletého masa,druhá pod maso do pekáčku 2 krabičky řeřichy ½ červené masité papriky do náplně na ozdobu.

Krůtí sekaná s“Tataráčkem“
Zvětšit obrázek

Recept na Krůtí sekaná s“Tataráčkem“

Recept na Krůtí sekaná s“Tataráčkem“:
Krůtí maso pomeleme, pro jemnější strukturu můžeme pomlít 2x. Do velké mísy s masem přidáme 1nadrobno nakrájenou cibuli, na menší kostičky nakrájenou slaninu, Podravku, pepř, zelené části řeřichy a vejce. Směs promícháme, přidáme Solamyl, strouhanku, smetanu a opět znova promícháme. Necháme alespoň hodinu uležet v chladnu. Odpočatou masovou směs rozdělíme na dva díly a vytvarujeme cca 20cm dlouhé vyšší pláty. Do každého vtlačíme Tataráček a po stranách dáme proužky čerstvé papriky. Vytvarujeme úhledné šišky. Každou šišku zabalíme do vepřové blány a vložíme do pekáčku na nadrobno nakrájenou cibuli. Pekáček dáme do předehřáté trouby(mám plynovou)na nejvyšší výkon. Bez přikrytí pečeme 15minut. Poté výkon trouby ubereme na polovinu, sekanou podlijeme 150ml horké vody a za občasného přelití vypečenou šťávou pečeme 35minut.

Poznámka k receptu na Krůtí sekaná s“Tataráčkem“:
Tataráček je ochucený, mastný polotovar. K zakoupení je v Kauflandu, v chladícím boxu mezi párky a jinou uzeninou. V sekané na řezu vypadá hezky a chuťově se nijak s krůtím masem netluče. Jsou z něho dobré i knedlíčky do polévky.http://www.toprecepty.cz/recept/21682-veprovy-vyva...

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krůtí sekaná s“Tataráčkem“, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 26.03.2014
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 1000 g krůtích stehenních řízků bez kostí a kůže/můžeme koupit mleté krůtí maso 200 g vepřové blány/bránice,košilky 200 g Gazdovské slaniny 300 g polotovaru Tataráček/1střívko=150g 3 lžíce smetany 3 vrchovaté lžíce strouhanky 4 vrchovaté lžíce Solamylu 5 zarovnaných lžiček Podravky ½ lžičky mletého pepře 2 celá vejce 2 větší cibule/jedna do mletého masa,druhá pod maso do pekáčku 2 krabičky řeřichy ½ červené masité papriky do náplně na ozdobu
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krůtí sekaná s“tataráčkem“, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krůtí sekaná s“Tataráčkem“ - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krůtí sekaná s“Tataráčkem“

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist