RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Krůtí se švestkovým čatní a borůvkami

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Krůtí se švestkovým čatní a borůvkami, recepty Krůtí se švestkovým čatní a borůvkami, Krůtí, se, švestkovým, čatní, borůvkami


Recept na Krůtí se švestkovým čatní a borůvkami

Recept na Krůtí se švestkovým čatní a borůvkami je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Krůtí se švestkovým čatní a borůvkami budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
500 g krůtích prsou Marináda: 200 g švestkového čatní – recept viz POZNÁMKA 200 g borůvek - rozmixované 1 PL indonézské sojové omáčky – lze vynechat 2 dcl kvalitního bílého vína 1 KL worčestru Pepř, sůl, mletá skořice, případně citron či cukr dle chuti.

Krůtí se švestkovým čatní a borůvkami
Zvětšit obrázek

Recept na Krůtí se švestkovým čatní a borůvkami

Recept na Krůtí se švestkovým čatní a borůvkami:
Suroviny na marinádu smícháme dohromady. Měla by být hladká a chutnat pikantně sladko kysele, líp to neumím popsat. Maso (nechané v celku) do této marinády ponoříme a necháme nejlépe přes noc v ledničce. Prohřejeme troubu na 200 °C, vložíme pekáč s tukem a necháme rozpálit. Pak vložíme okapané maso z marinády a pekáč přiklopíme. Pečeme po obou stranách 25 minut, tedy dohromady 50 minut. Během pečení, poléváme výpekem a podléváme zbytkem marinády. Po této době by mělo být maso měkké, vyjmeme ho, omáčku ještě dochutíme, pokud je třeba. Já nezahušťovala, ale lze např. škrobem. Maso nakrájíme na tenké plátky a vrátíme do omáčky a prohřejeme. Vypneme sporák a necháme asi 10 min.spojit chutě Já podávala s těstovinami (naše nejoblíbenější příloha k tomuto typu), ale určitě lze i knedlík, rýže……

Poznámka k receptu na Krůtí se švestkovým čatní a borůvkami:
http://www.toprecepty.cz/recept/7699-svestkove-cat..., mám stejný recept, přiostřuju chilli a přidávám rozmarýn

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krůtí se švestkovým čatní a borůvkami, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: spagetka
  • Datum vložení: 09.09.2012
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 500 g krůtích prsou Marináda: 200 g švestkového čatní – recept viz POZNÁMKA 200 g borůvek - rozmixované 1 PL indonézské sojové omáčky – lze vynechat 2 dcl kvalitního bílého vína 1 KL worčestru Pepř, sůl, mletá skořice, případně citron či cukr dle chuti
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krůtí se švestkovým čatní a borůvkami, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krůtí se švestkovým čatní a borůvkami - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krůtí se švestkovým čatní a borůvkami

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist