|
Recept na Krůtí roláda v listovém těstě s pórkovou omáčkou
Recept na Krůtí roláda v listovém těstě s pórkovou omáčkou je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Krůtí roláda v listovém těstě s pórkovou omáčkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
250g krůtích prsou 1 balíček listového těsta 8 plátků ementálu 8 plátků šunky 1 balení mozzarelly máslo, sůl, pepř Na omáčku: 1 pórek 1 cibule 1 smetana 250ml libovolného vývaru (hovězí, zeleninový, slepičí) sůl, pepř,citronová šťáva.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Krůtí roláda v listovém těstě s pórkovou omáčkou
Recept na Krůtí roláda v listovém těstě s pórkovou omáčkou: Maso lehce naklepeme přes fólii, osolíme a opepříme. Na maso klademe nejprve ementál, šunku a pak centimetrové plátky mozzarelly. Maso svineme tak, aby mozzarella byla uprostřed. Listové těsto rozválíme, doprostřed umístíme roládu z krůty a zavineme ji do těsta, které pak na povrchu potřeme rozehřátým máslem. Dáme na plech potřený olejem nebo na pečící papír. Pečeme na 180°C cca 45 minut. Pórková omáčka: Nakrájenou cibuli lehce orestujeme na oleji a zalijeme vývarem. Vložíme pokrájený pórek, povaříme a potom důkladně rozmixujeme. Zahustíme smetanou (můžete i hl. moukou). Osolíme, opepříme a dochutíme citronovu šťávou.
Poznámka k receptu na Krůtí roláda v listovém těstě s pórkovou omáčkou: To by u nás šlo, díky za bezva receptík. Už se na to těším..
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krůtí roláda v listovém těstě s pórkovou omáčkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: aanet3
- Datum vložení: 09.04.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 250g krůtích prsou 1 balíček listového těsta 8 plátků ementálu 8 plátků šunky 1 balení mozzarelly máslo, sůl, pepř Na omáčku: 1 pórek 1 cibule 1 smetana 250ml libovolného vývaru (hovězí, zeleninový, slepičí) sůl, pepř,citronová šťáva
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krůtí roláda v listovém těstě s pórkovou omáčkou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krůtí roláda v listovém těstě s pórkovou omáčkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krůtí roláda v listovém těstě s pórkovou omáčkou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|