|
Recept na Krůtí roláda se sušenými švestkami
Recept na Krůtí roláda se sušenými švestkami je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Krůtí roláda se sušenými švestkami budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg morčacích pŕs ( krůtích prsíček ), 150 - 200 g sušených sliviek, 80 g na plátky nastrúhaných mandlí, soľ, mleté čierne korenie.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Krůtí roláda se sušenými švestkami
Recept na Krůtí roláda se sušenými švestkami: Mäso narežeme na plát, jemne naklepeme, osolíme, okoreníme. Posypeme plátkami mandlí a narezanými slivkami. Stočíme do rolády, previažeme. Podlejeme vodou a zakryté pečieme v rúre asi 40 minút, podľa veľkosti. Priebežne podlievame vriacou vodou tak, aby bol dostatok šťavy. Keď je mäso mäkké, odkryjeme ho a dopečieme dozlata. Roládu zbavíme nití a narežeme na plátky. Podávame s ryžou a podlievame šťavou. K tomu šalát zo zeleniny, cvikla, čalamáda a pod.
Poznámka k receptu na Krůtí roláda se sušenými švestkami: Doporučuji vyzkoušet. Je to výborné papáníčko. Dělám jako slavnostní jídlo. A každý má boule za ušima.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krůtí roláda se sušenými švestkami, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: tejaja
- Datum vložení: 02.06.2010
- Počet porcí: 5
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 1 kg morčacích pŕs ( krůtích prsíček ), 150 - 200 g sušených sliviek, 80 g na plátky nastrúhaných mandlí, soľ, mleté čierne korenie
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krůtí roláda se sušenými švestkami,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krůtí roláda se sušenými švestkami - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krůtí roláda se sušenými švestkami
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|