RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Krůtí prso na víně plněné anglickou slaninou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Krůtí prso na víně plněné anglickou slaninou, recepty Krůtí prso na víně plněné anglickou slaninou, Krůtí, prso, na, víně, plněné, anglickou, slaninou


Recept na Krůtí prso na víně plněné anglickou slaninou

Recept na Krůtí prso na víně plněné anglickou slaninou je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Krůtí prso na víně plněné anglickou slaninou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Cibule, česnek, menší mrkev Krůtí prso, anglická slanina Marináda: Rulandské bílé- sladké, sůl, pepř, vegeta, sladká paprika, sušený drcený česnek, špetka bazalky sušené, sojová omáčka, olej, mletý kmín.

Krůtí prso na víně plněné anglickou slaninou
Zvětšit obrázek

Recept na Krůtí prso na víně plněné anglickou slaninou

Recept na Krůtí prso na víně plněné anglickou slaninou:
Nejdřív si připravíme marinádu do igelitového sáčku smícháním oleje, soli, pepře, vegety, sladké papriky, mletého kmínu, sušeného drceného česneku, sušené bazalky, sojové omáčky a vína může být dle vaší chuti. Zauzlíkujeme, a dáme marinádu naložit do ledničky. Omyjeme a očistíme krůtí prso, nesolíme, jen lehce nakořeníme sušeným česnekem a na povrchu prso několikrát nařízneme (nepříliš hluboko), aby se nám při pečení pěkně otevřelo. Poté prso naplníme anglickou slaninou. Já ho jen z boku nařízla a slaninu ve třech řadách vyskládala. Nachystáme si zapékací misku s víkem, do které dáme trochu oleje, na hrubo nakrájenou cibuli, česnek a mrkev, podlijeme jen 1/2 menší skleničky vodou a stejným množstvím vínem. Troubu si nastavíme na mírnější stupně a pomalu pečeme pod poklicí, aby maso nasáklo zeleninou, vínem a uvnitř slaninou. Po necelé hodince jsem maso polila půlkou z připravené marinády a opět tu hodinku pekla pod poklicí. Poté jsem dolila zbytek marinády, na maso a bokem jsem dala několik kousků anglické slaniny, protože jí s přítelem milujeme. Maso jsem už nepřiklápěla poklicí, zvýšila troubu na více stupňů a nechala dopéct. V průběhu celého pečení jsem maso několikrát pomocí lžičky polévala šťávou v pečící misce.

Poznámka k receptu na Krůtí prso na víně plněné anglickou slaninou:
Nejvhodnější příloha je rýže, já volila jasmínovou. Přítel došel z práce, okamžitě se na to vrhnul, div nevylízal talíř :D Bylo to hold zase něco jiného :) Zkuste upéct, byla bych ráda kdyby někdo jeho podařený výtvor vyfotil a fotku přidal :)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krůtí prso na víně plněné anglickou slaninou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: mucaciita
  • Datum vložení: 10.08.2013
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: Cibule, česnek, menší mrkev Krůtí prso, anglická slanina Marináda: Rulandské bílé- sladké, sůl, pepř, vegeta, sladká paprika, sušený drcený česnek, špetka bazalky sušené, sojová omáčka, olej, mletý kmín
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krůtí prso na víně plněné anglickou slaninou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krůtí prso na víně plněné anglickou slaninou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krůtí prso na víně plněné anglickou slaninou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist