|
Recept na Krůtí plátky s petrželovou omáčkou
Recept na Krůtí plátky s petrželovou omáčkou je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Krůtí plátky s petrželovou omáčkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Krůtí prsa, sůl, pepř podle chuti, olej, 1 cibule, 1 lžíce hladké mouky, 1 kostka zeleninového bujónu, špetka bílého pepře, svazek čerstvé petržele, 1 kelímek smetany..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Krůtí plátky s petrželovou omáčkou
Recept na Krůtí plátky s petrželovou omáčkou: Maso nakrájíme na plátky a lehce naklepeme. Osolíme, opepříme a opečeme z obou stran na oleji dozlatova. Maso dáme do misky a udržujeme v teple. Na vysmahnutém oleji orestujeme pokrájenou cibuli a zaprášíme hladkou moukou a uděláme jíšku. Přilejeme 200 ml vody a přivedeme k varu. Ochutíme kostkou bujónu a bílým pepřem. Poté vložíme posekanou petrželku, rozmixujeme ponorným mixérem a přilijeme smetanu.
Poznámka k receptu na Krůtí plátky s petrželovou omáčkou: Zdroj- Pošli recept. Příloha je prý nejlepší rýže, já jsem to měla s knedlíkem.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krůtí plátky s petrželovou omáčkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 16.09.2009
- Počet porcí: 16
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: Krůtí prsa, sůl, pepř podle chuti, olej, 1 cibule, 1 lžíce hladké mouky, 1 kostka zeleninového bujónu, špetka bílého pepře, svazek čerstvé petržele, 1 kelímek smetany.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krůtí plátky s petrželovou omáčkou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krůtí plátky s petrželovou omáčkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krůtí plátky s petrželovou omáčkou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|