|
Recept na Krůtí maso pečené s rozmarýnem
Recept na Krůtí maso pečené s rozmarýnem je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Krůtí maso pečené s rozmarýnem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Krůtí maso(já měla horní stehno), 1 cibule, asi 6 větviček rozmarýnu, 10 stroužků česneku, kousek sádla, sůl, vepřové kosti z bůčku(nemusí být)..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Krůtí maso pečené s rozmarýnem
Recept na Krůtí maso pečené s rozmarýnem: Krůtí maso omyjeme, vysušíme a dostatečně osolíme. Stroužky česneku zapícháme do masa a pod kůži. Sádlem si vymažeme pekáček, posypeme nakrájenou cibulí, na ni vložíme maso a vepřové kosti z bůčku, do masa napícháme rozmarýnové větvičky, podlijeme vodou, přikryjeme a dáme péct do vyhřáté trouby a vodu při vypečení doplňujeme a šťávou poléváme maso. Pečeme 60 až 80 minut, podle velikosti a druhu masa. Šťáva se nechá přírodní vypečená.
Poznámka k receptu na Krůtí maso pečené s rozmarýnem: Mám krásný rozmarýn a tak bych ho nejraději dávala do všeho. V tomto případě jsem udělala velmi dobře, je to vynikající! Protože mi zbyla z bůčku část, kde jsou kosti, tak jsem je přidala k pečeni, ale není to nutné. Podávala jsem s bramborovými knedlíky a kapustovým zelím.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krůtí maso pečené s rozmarýnem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 04.01.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: Krůtí maso(já měla horní stehno), 1 cibule, asi 6 větviček rozmarýnu, 10 stroužků česneku, kousek sádla, sůl, vepřové kosti z bůčku(nemusí být).
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krůtí maso pečené s rozmarýnem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krůtí maso pečené s rozmarýnem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krůtí maso pečené s rozmarýnem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|