|
Recept na Krůtí maso pečené na mrkvi a fazolkách s rozmarýnem
Recept na Krůtí maso pečené na mrkvi a fazolkách s rozmarýnem je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Krůtí maso pečené na mrkvi a fazolkách s rozmarýnem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
600 g krůtího masa(nejlépe stehna), 1 cibule, 2 velké mrkve, 1/2 sáčku mražených fazolek, rozmarýn, hrst sezamových semínek, olivový olej, trochu instantní jíšky, sůl..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Krůtí maso pečené na mrkvi a fazolkách s rozmarýnem
Recept na Krůtí maso pečené na mrkvi a fazolkách s rozmarýnem: Do pekáčku dáme trochu oleje a vytřeme ho, na dno nakrájíme nahrubo cibuli, dál nakrájíme mrkev na čtvrtiny a k ní přidáme a promícháme dohromady a dáme na cibuli do pekáčku, Nakonec si posolíme maso, dáme ho navrch zeleniny a posypeme rozmarýnem a semínkami, podlijeme trochu vodou a dáme přikryté péct do vyhřáté trouby, Pečeme 1 hodinu a za tu dobu tak 2x přidáme vodu, po hodině si do hrnečku s vodou vmícháme jíšku a zalijeme krůtí maso, promícháme a odkryté ještě 20-30 minut dopečeme z obou stran(1x otočíme maso). Musíme mít šťávu, tak podle toho podléváme.
Poznámka k receptu na Krůtí maso pečené na mrkvi a fazolkách s rozmarýnem: Improvizace, při které jsem docílila úžasnou šťávu a masíčko odpadávalo od kostí-měla jsem krůtí stehno-vyzkoušejte, doporučuji stojí to za to!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krůtí maso pečené na mrkvi a fazolkách s rozmarýnem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 01.06.2011
- Počet porcí: 3
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 600 g krůtího masa(nejlépe stehna), 1 cibule, 2 velké mrkve, 1/2 sáčku mražených fazolek, rozmarýn, hrst sezamových semínek, olivový olej, trochu instantní jíšky, sůl.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krůtí maso pečené na mrkvi a fazolkách s rozmarýnem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krůtí maso pečené na mrkvi a fazolkách s rozmarýnem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krůtí maso pečené na mrkvi a fazolkách s rozmarýnem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|