|
Recept na Krušovický mls
Recept na Krušovický mls je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Krušovický mls budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Vepřová pečeně - 0,5 kg Uzená krkovice - 0,5 kg Klobása (ostřejší) červené zelí sterilovaný - 0,5 kg bílé zelí sterilované - 0,5 kg 4 cibule 6 stroužků česneku sůl, pepř, kmín, vepřové sádlo.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Krušovický mls
Recept na Krušovický mls: Pečeni omyjeme, očistíme, osolíme, okmínujeme a necháme chvíli odležet. 3 cibule nakrájíme nahrubo, vložíme do rozpuštěného sádla na pekáč. Cibuli necháme zpěnit přidáme čenek nakrájený na plátky a vložíme maso. Zprudka opečeme ze všech stran, podlijeme vývarem, přiklopíme pokličkou a vložíme do vyhřáté trouby na 200°C. Za občasného polévání výpekem a podlévání vývarem pečeme do měkka. Asi 1,5 - 2 hod. Posledních 20 minut pokličku sejmeme a dopékáme tak, aby se na pečeni vytvořila zlatavá kůrčička. Uzenou krkovici vložíme do hrnce s pařákem a vaříme do měkka po dobu asi 1 hodiny. Klobásu rozkrojíme podélně napůl, vložíme do rozpáleného oleje a dozlatova opečeme. Půlku cibule nakrájíme nadrobno vložíme do hrnce s rozpáleným sádlem, necháme zpěnit a potom přidáme sterilované zelí, které lehce posypeme kmínem a prohřejeme. Stejný postup zvolíme i s bílým zelím. Na talíř dáme porci bílého a porci červeného zelí položíme na něj opečenou klobásu a plátek vepřové pečeně a plátek uzené krkovice. Plejeme výpekem z vepřové pečeně. Jako přílohu podáváme 2 druhy knedlíků (bramborový, houskový nebo vídeňský)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krušovický mls, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Casimanta
- Datum vložení: 14.10.2009
- Počet porcí: 4-6 porcí
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: Vepřová pečeně - 0,5 kg Uzená krkovice - 0,5 kg Klobása (ostřejší) červené zelí sterilovaný - 0,5 kg bílé zelí sterilované - 0,5 kg 4 cibule 6 stroužků česneku sůl, pepř, kmín, vepřové sádlo
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krušovický mls,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krušovický mls - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krušovický mls
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|