|
Recept na Krkovička vesnického flamendra
Recept na Krkovička vesnického flamendra je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Krkovička vesnického flamendra budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 pátky krkovičky 1 velká červená paprika 2 cibule 4 stroužky česneku lišky - cca dvě hrsti 1 pikantní klobása 3 lžíce kvalitního kečupu ostřejší kořenící směs, např grilovací olej 1 lžíce másla 10 lístků bazalky sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Krkovička vesnického flamendra
Recept na Krkovička vesnického flamendra: Plátky masa mírně naklepeme, na krajích nařízneme, posypeme kořenící směsí a necháme hodinu odpočinout. Na pánvi rozehřejem olej, maso zprudka opečeme, přidáme na proužky nakrájenou papriku, cibuli a česnek, kolečka klobásy, orestujeme, dáme kečup, mírně podlijeme a dusíme doměkka. Na závěr vmícháme jemně natrhané lístky bazalky a případně dochutíme solí. Lišky očistíme, osolíme a podusíme je na másle doměkka. Protože lišky pouští celkem málo vody, trochu je můžeme podlít aby se nespálily. Dusíme je cca 15-20 minut. Hotové lišky rozdělíme přímo na talíře na jednotlivé porce masa. Podáváme s bramborem nebo s chlebem.
Poznámka k receptu na Krkovička vesnického flamendra: olahok: moc děkuju, myslím,že by šly použít i jiné lesní houby
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krkovička vesnického flamendra, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: maris
- Datum vložení: 02.09.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 4 pátky krkovičky 1 velká červená paprika 2 cibule 4 stroužky česneku lišky - cca dvě hrsti 1 pikantní klobása 3 lžíce kvalitního kečupu ostřejší kořenící směs, např grilovací olej 1 lžíce másla 10 lístků bazalky sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krkovička vesnického flamendra,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krkovička vesnického flamendra - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krkovička vesnického flamendra
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|