Recept na Krkovice pečená na hlávkovém zelí
Recept na Krkovice pečená na hlávkovém zelí je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Krkovice pečená na hlávkovém zelí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 plátky krkovice 1/2 menší hlávky bílého zelí 2 cibule 1 měkčí větší pikantní klobása 100g slaniny 3 stroužky česneku drcený kmín a pepř 1PL hladké mouky sůl olej sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Krkovice pečená na hlávkovém zelí
Recept na Krkovice pečená na hlávkovém zelí: Krkovici osolíme, opepříme a okořeníme drceným kmínem. V pekáči ji opečeme dohněda z obou stran a vyjmeme. Do výpeku přihodíme na kostičky nakrájenou cibuli se slaninou, po chvíli restování přidáme i nakrájenou klobásu a nakonec posekaný česnek, aby nám delším restováním nezhořkl. Hlávkové zelí nakrájíme na nudličky a přidáme ke klobásové směsi, osolíme a malinko podlijeme. Dusíme asi 10 minut přiklopené. K zelí vrátíme maso a vložíme pekáč do trouby vyhřáté na 200C. Pečeme doměkka. Maso vyjmeme ( udržujeme v teple ), zelí zaprášíme hladkou moukou a necháme provařit. Podáváme s brambory nebo bramborovými knedlíky.
Poznámka k receptu na Krkovice pečená na hlávkovém zelí: Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krkovice pečená na hlávkovém zelí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: 1974andrea
- Datum vložení: 19.11.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 4 plátky krkovice 1/2 menší hlávky bílého zelí 2 cibule 1 měkčí větší pikantní klobása 100g slaniny 3 stroužky česneku drcený kmín a pepř 1PL hladké mouky sůl olej sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krkovice pečená na hlávkovém zelí,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krkovice pečená na hlávkovém zelí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krkovice pečená na hlávkovém zelí
|
|