|
Recept na Krkovice na grilu nejen pro začátečníky
Recept na Krkovice na grilu nejen pro začátečníky je zařazen v kategorii grilování.
K přípravě Krkovice na grilu nejen pro začátečníky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
na jednu porci použijeme 200 g plátek vepřové krkovice 1 lžíce hotové“Brbecue marinády“/Kaufland,Lidl,Albert,Interspar špetka uzené papriky špetka citronového pepře sůl na dochucení.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Krkovice na grilu nejen pro začátečníky
Recept na Krkovice na grilu nejen pro začátečníky: Maso přes potravinářskou folii velice zlehka naklepeme. Okořeníme, vetřeme barbecue marinádu, maso zamotáme do závitku a dáme alespoň na hodinu uležet. Pokud nespěcháme, vložíme do uzavíratelné nádobky a necháme do druhého dne. Plátek masa položíme na rozehřátý a olejem potřený gril, nebo grilovací pánev a grilujeme z každé strany přibližně 6minut. Na talíři podle potřeby dochutíme solí. Podáváme s pečivem a různými dipy.
Poznámka k receptu na Krkovice na grilu nejen pro začátečníky: Díky všemJsem ráda,že Vás zaujal i takový obyčejný recept sunny.sofi:Pokud mám na výběr,tak opravdu je krkovička na prvním místěNa gril,na mimutku a hlavně na šťavnatý řízek,mňam saminka365@seznam.cz:Saminko,já osobně ji mám z Kauflandu,ale viděla jsem ji i v Albertu,Lidlu i Intersparu,jak uvádím v suroviách. Je to již namíchaná,tekutá,jemně nasládlá pikantní marináda s kouřovou vůní,údajně bez Éček. V balení je 70ml a je vhodná na maso,zeleninu,ryby nebo tofu. Pokud ji neseženete, tak nezoufejteKdyž maso okořeníte jen trochou soli a pepře a vetřete trošku oleje a necháte odpočinout,tak alespoň krásně vynikne chuť masa Bibinka:Janinko,mě sypké koření došlo,tak jsem ho nahradila tady tímto.Tohle někdy přidám i do šťávy pod maso.Je to takové malé přechucení
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krkovice na grilu nejen pro začátečníky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
- Datum vložení: 03.08.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Grilování
- Suroviny: na jednu porci použijeme 200 g plátek vepřové krkovice 1 lžíce hotové“Brbecue marinády“/Kaufland,Lidl,Albert,Interspar špetka uzené papriky špetka citronového pepře sůl na dochucení
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krkovice na grilu nejen pro začátečníky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krkovice na grilu nejen pro začátečníky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krkovice na grilu nejen pro začátečníky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|