|
Recept na Krémová mangold suppe :-)
Recept na Krémová mangold suppe :-) je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Krémová mangold suppe :-) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
na krémovou polévku: 50g másla 4 velké brambory na kostky asi 40 listů mladého mangoldu ( já mám barevný mix odrůd ) 2 cibule 15cm pórku stroužek česneku ( zásadně nepoužívám čínu :-) sůl, pepř, kostka zeleninového bujonu, kmín, špetka kari na jíšku: 50g másla celozrnná jemně mletá mouka na posyp a podržení chuti: anglická slanina červená cibule 1 žampion Portobello 5 kloboučků hlívy ústřičné 5cm zelené části pórku.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Krémová mangold suppe :-)
Recept na Krémová mangold suppe :-): Na másle si osmahneme na kolečka pokrájenou cibuli, pórek, nastrouhaný česnek, po chvíli přidáme pokrájený mangold, orestujeme, zalijeme vodou a přidáme brambory. Přidáme sůl, pepř, kmín, kari a bujon a necháme vařit. Když jsou brambory měkké, rozmixujeme tyčovým mixérem, přidáme jíšku a provaříme. Na pánvi na másle orestujeme anglickou slaninu, přidáme cibuli i pórek a nakonec portobello a hlívu. Orestovanou směs buď přidáme rovnou do polévky, nebo posypeme před podáváním. Dobrou chuť.
Poznámka k receptu na Krémová mangold suppe :-): Hm, tak tenhle recept se mi hodí. Mám poslední mangold, který jsem vyndala před mrazem, tak už vím, co s ním Děkuji za inspiraci.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krémová mangold suppe :-), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: holka ze severu
- Datum vložení: 01.08.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: na krémovou polévku: 50g másla 4 velké brambory na kostky asi 40 listů mladého mangoldu ( já mám barevný mix odrůd ) 2 cibule 15cm pórku stroužek česneku ( zásadně nepoužívám čínu :-) sůl, pepř, kostka zeleninového bujonu, kmín, špetka kari na jíšku: 50g másla celozrnná jemně mletá mouka na posyp a podržení chuti: anglická slanina červená cibule 1 žampion Portobello 5 kloboučků hlívy ústřičné 5cm zelené části pórku
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krémová mangold suppe :-),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krémová mangold suppe :-) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krémová mangold suppe :-)
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|