RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Králík na slanině a zelené petrželi, sypaný křenem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Králík na slanině a zelené petrželi, sypaný křenem, recepty Králík na slanině a zelené petrželi, sypaný křenem, Králík, na, slanině, zelené, petrželi, sypaný, křenem


Recept na Králík na slanině a zelené petrželi, sypaný křenem

Recept na Králík na slanině a zelené petrželi, sypaný křenem je zařazen v kategorii jiné maso. K přípravě Králík na slanině a zelené petrželi, sypaný křenem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
2 králičí stehna, nebo jakékoliv jiné králičí maso, 1 lžíce másla, 50g slaniny, 1 cibule, 4 lžíce nadrobno nasekané zelené petrželky, 3 stroužky česneku, cca 3 cm čerstvého křenu, sůl, pepř, podle potřeby hladká mouka na zahuštění šťávy..

Králík na slanině a zelené petrželi, sypaný křenem
Zvětšit obrázek

Recept na Králík na slanině a zelené petrželi, sypaný křenem

Recept na Králík na slanině a zelené petrželi, sypaný křenem:
Králičí stehna potřeme utřeným česnekem se solí a necháme je aspoň půl hodiny uležet. V hrnci rozpustíme máslo a přidáme na malé kostičky nakrájenou slaninu, cibuli a nasekanou petrželku. Vše restujeme dozlatova a pak přidáme králičí maso. Osmahneme z obou stran, podlijeme trochou vody a dusíme-nejlépe v tlakovém hrnci 15 minut. ( V klasickém do poloměkka). Poloměkké maso vyjmeme z hrnce, dáme je na pekáč a podlijeme vším, co zbylo v hrnci. Pečeme na barvu ještě asi 20-25 minut a během pečení podléváme. Když má maso tu správnou barvu, vyjmeme je a šťávu přecedíme. Můžeme, ale nemusíme šťávu zahustit trochou hladké mouky rozmíchané ve vodě. Maso na talíři přelejeme šťávou a hustě posypeme čerstvým nastrouhaným křenem. Podáváme s rýží, bulgurem, bramborem, popřípadě s tarhoňou.

Poznámka k receptu na Králík na slanině a zelené petrželi, sypaný křenem:
móc hezký recept česnek tedy nemůžu, ale křen jó

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Králík na slanině a zelené petrželi, sypaný křenem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Jana Remkova
  • Datum vložení: 21.03.2014
  • Počet porcí: 2 porce
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Jiné maso
  • Suroviny: 2 králičí stehna, nebo jakékoliv jiné králičí maso, 1 lžíce másla, 50g slaniny, 1 cibule, 4 lžíce nadrobno nasekané zelené petrželky, 3 stroužky česneku, cca 3 cm čerstvého křenu, sůl, pepř, podle potřeby hladká mouka na zahuštění šťávy.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na králík na slanině a zelené petrželi, sypaný křenem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Králík na slanině a zelené petrželi, sypaný křenem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Králík na slanině a zelené petrželi, sypaný křenem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist