|
Recept na Klobásové rizoto (home-made)
Recept na Klobásové rizoto (home-made) je zařazen v kategorii pro začátečníky.
K přípravě Klobásové rizoto (home-made) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1x Klobása (jakákoliv, hlavně suchá) 1x Balení rýže (4x sáček) Lagris je ideální (český výrobek) 1x Cibule 2x Nožičky obyčejného párku (s vysokým obsahem masa bez soji a lepku) 1x Vepřová konzerva - Hamé (vepřové maso ve vlastní šťávě premium) 1x Hrášek v konzervě - Bonduelle 1x Kukuřice v konzervě - Bonduelle 1x Máslo kostka - 50g 1x Sýr cca 150-300g (gouda nebo eidam) Další: Sůl, pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Klobásové rizoto (home-made)
Recept na Klobásové rizoto (home-made): 1. Nejprve zvlášť osmahneme klobásku a párek, pak scedíme (Výsledný pokrm nebude tolik mastný) 2. Dáme vařit všechnu rýži 3. Osmahneme cibulku na másle a přidáme scezenou klobásu, párek, vepřovou konzervu, hrášek a kukuřici 4. Když je rýže vařená, tak ji smícháme s osmaženou směsí a rozprostřeme do zapékací mísy. Zasypeme nastouhaným sýrem 5. Zapékáme v horkovzdušné troubě cca 35 minut
Poznámka k receptu na Klobásové rizoto (home-made): Nejedná se o žádný oficiální recept a možná se některým "Profíkům" nad tímto návodem zatočí hlava :-) Neodsuzuji to, ale na místo oblíbené bezúčelné kritiky a odsuzování bych uvítal, nápady, připomínky a zlepšováky... Díky
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Klobásové rizoto (home-made), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Lynxhh (Jenda Hladký)
- Datum vložení: 30.07.2013
- Počet porcí: 2-4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pro začátečníky
- Suroviny: 1x Klobása (jakákoliv, hlavně suchá) 1x Balení rýže (4x sáček) Lagris je ideální (český výrobek) 1x Cibule 2x Nožičky obyčejného párku (s vysokým obsahem masa bez soji a lepku) 1x Vepřová konzerva - Hamé (vepřové maso ve vlastní šťávě premium) 1x Hrášek v konzervě - Bonduelle 1x Kukuřice v konzervě - Bonduelle 1x Máslo kostka - 50g 1x Sýr cca 150-300g (gouda nebo eidam) Další: Sůl, pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na klobásové rizoto (home-made),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Klobásové rizoto (home-made) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Klobásové rizoto (home-made)
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|