RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Klobása v pivě se sýrovou topinkou / Kiełbasa w piwie z grzankami serowymi

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Klobása v pivě se sýrovou topinkou / Kiełbasa w piwie z grzankami serowymi, recepty Klobása v pivě se sýrovou topinkou / Kiełbasa w piwie z grzankami serowymi, Klobása, pivě, se, s


Recept na Klobása v pivě se sýrovou topinkou / Kiełbasa w piwie z grzankami serowymi

Recept na Klobása v pivě se sýrovou topinkou / Kiełbasa w piwie z grzankami serowymi je zařazen v kategorii polévky. K přípravě Klobása v pivě se sýrovou topinkou / Kiełbasa w piwie z grzankami serowymi budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 l světlého piva Ostravar Premium 2 jalovčinky 2 Nové koření 1 list vavřínový 2 hřebíčky 1 cibule 8 krajíců postaršího chleba Horal z Globusu Sůl, pepř 1 citron 4 zoubky česneku 125 g kysané smetany (1 kelímek) 600 g klobásy (nejlépe z Těšínských jatek: Klobása z udírny) 250 g žlutého sýru ((originál recept praví „ser Velski“, ale ten u nás nekoupíme, okusil jsem Blaťácké zlato a byl jsem spokojen..

Klobása v pivě se sýrovou topinkou / Kiełbasa w piwie z grzankami serowymi
Zvětšit obrázek

Recept na Klobása v pivě se sýrovou topinkou / Kiełbasa w piwie z grzankami serowymi

Recept na Klobása v pivě se sýrovou topinkou / Kiełbasa w piwie z grzankami serowymi:
Nejprve si v troubě – na sucho – opeču krajíce chleba. Do hrnce pomalu vyleju pivo, přidám jalovec, Nové koření, z hlavy sundám vavřínový věnec a obětuji jeden lístek, nezapomenu na hřebíček. Zvolna zahřívám, jak začne vřít, vložím klobásy (vcelku) a nechám cca 10 minut povařit. Vyndám klobásku (uložím do tepla) a na její místo vsypu jemně posekanou cibuli. Po chvíli varu přidám 4 drobně pokrájené suché topinky. Přisolím, připepřím, podpořím šťávou z citronu. Stáhnu z plotny, ze šuplíka vytáhnu tyčový mixer a rozmixuji na hladkou konzistenci. Přidám smetanu a přivedu k varu. Klobásu pokrájím na přiměřené kousky, vložím do polévky. Polévku rozliji přiměřeně do zapékacích misek, na počesnekované topinky pokladu sýr. Nakrájím je na velikost jednohubek, pokladu na polévku, zapeču pod grilem. Následně se popálím při vyndávání z trouby, upustím misku, opařím si nohu, šlápnu na psa… Jsem-li rozmařilý a výše uvedené se mi nepodaří, posypu lehce petruškou.

Poznámka k receptu na Klobása v pivě se sýrovou topinkou / Kiełbasa w piwie z grzankami serowymi:
Przepis Magdy Gessler upravený gmp, nehodnou to osobou! http://www.smakizycia.pl/kuchnia/przepisy/kielbasa...

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Klobása v pivě se sýrovou topinkou / Kiełbasa w piwie z grzankami serowymi, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: gmptop (Miloš Peroutka)
  • Datum vložení: 10.06.2014
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Polévky
  • Suroviny: 1 l světlého piva Ostravar Premium 2 jalovčinky 2 Nové koření 1 list vavřínový 2 hřebíčky 1 cibule 8 krajíců postaršího chleba Horal z Globusu Sůl, pepř 1 citron 4 zoubky česneku 125 g kysané smetany (1 kelímek) 600 g klobásy (nejlépe z Těšínských jatek: Klobása z udírny) 250 g žlutého sýru ((originál recept praví „ser Velski“, ale ten u nás nekoupíme, okusil jsem Blaťácké zlato a byl jsem spokojen.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na klobása v pivě se sýrovou topinkou / kiełbasa w piwie z grzankami serowymi, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Klobása v pivě se sýrovou topinkou / Kiełbasa w piwie z grzankami serowymi - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Klobása v pivě se sýrovou topinkou / Kiełbasa w piwie z grzankami serowymi

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist