|
Recept na Karamelizované vepřové kostky
Recept na Karamelizované vepřové kostky je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Karamelizované vepřové kostky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
600 g vepřové plece 200 g italského suchého salámu 3 lžíce krystalového cukru 3 lžíve sójové omáčky 300 ml masového vývaru 4 neoloupané stroužky česneku 1 lžíce hladké mouky pepř sůl olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Karamelizované vepřové kostky
Recept na Karamelizované vepřové kostky: Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a společně s drobně nakrájeným salámem opečeme na oleji ze všech stran dozlatova (nejlépe na teflovovém povrchu). Přisypeme cukr a mícháme, až začne karamelizovat. Přidáme sójovou omáčku a neoloupaný česnek, zalijeme vývarem a přendáme do trouby, rozehřáté na 200°C. Pečeme asi hodinu, potom šťávu zahustíme moukou, rozšlehanou ve vodě, vrátíme do trouby a 15 minut provaříme. Podáváme s bramborovým knedlíkem.
Poznámka k receptu na Karamelizované vepřové kostky: chocolate: Jasně, že se mi líbí, mně se líbí skoro všechny fotky, když je na nich dobré jídlo...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Karamelizované vepřové kostky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 12.10.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 600 g vepřové plece 200 g italského suchého salámu 3 lžíce krystalového cukru 3 lžíve sójové omáčky 300 ml masového vývaru 4 neoloupané stroužky česneku 1 lžíce hladké mouky pepř sůl olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na karamelizované vepřové kostky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Karamelizované vepřové kostky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Karamelizované vepřové kostky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|