|
Recept na Kančí na červeném víně s mrkví
Recept na Kančí na červeném víně s mrkví je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Kančí na červeném víně s mrkví budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g kančího masa 3 mrkve kousek špeku 2 větší a 3 malé cibule cca 300ml červeného vína kvalitnějšího vývar nebo voda dle potřeby sůl, pepř, kmín, mletá sladká paprika a trošku pálivé máslo česnek.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kančí na červeném víně s mrkví
Recept na Kančí na červeném víně s mrkví: Orestujeme si cibuli najemno na špeku do hněda, přidáme maso a necháme pořádně opéct. Vydusíme na tuk, přidáme nakrájený česnek, oestujeme. Přidáme mletou sladkou papriku a trochu pálivé, kmín. Zarestujeme a zalijeme půl na půl červeným vínem a vývarem nebo vodou. Dusíme. Když je maso poloměkké přidáme na kolečka nakrájenou mrkev. Dál dusíme.Podle potřeby doléváme víno a nebo vodu či vývar. Dosolíme (kdo používá, může si přidat masox). Ke konci si přidáme na čtvrtiny nakrájenou cibuli a necháme už jen probublat, aby změkla. Zjemníme kouskem másla.
Poznámka k receptu na Kančí na červeném víně s mrkví: Podáváme s bramborovou kaší, knedlíkem, nebo třeba jen pečivem-jak kdo rád :)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kančí na červeném víně s mrkví, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: alokinka (Nikola)
- Datum vložení: 17.03.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 500 g kančího masa 3 mrkve kousek špeku 2 větší a 3 malé cibule cca 300ml červeného vína kvalitnějšího vývar nebo voda dle potřeby sůl, pepř, kmín, mletá sladká paprika a trošku pálivé máslo česnek
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kančí na červeném víně s mrkví,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kančí na červeném víně s mrkví - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kančí na červeném víně s mrkví
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|