RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Kančí krk na jalovci a tymiánu

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Kančí krk na jalovci a tymiánu, recepty Kančí krk na jalovci a tymiánu, Kančí, krk, na, jalovci, tymiánu


Recept na Kančí krk na jalovci a tymiánu

Recept na Kančí krk na jalovci a tymiánu je zařazen v kategorii jiné maso. K přípravě Kančí krk na jalovci a tymiánu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 kg kančího masa z krku, 1 velká cibule, 30 dkg uzeného špeku, Marináda: 1 kávová lžička - sušeného tymiánu 1 kávová lžička - koření Zvěřina (Vitana) 1 kávová lžička - hrubé soli 20 kuliček jalovce vše poctivě rozmělnit v hmoždíři a následně smíchat s 2 lžícemi oleje.

Kančí krk na jalovci a tymiánu
Zvětšit obrázek

Recept na Kančí krk na jalovci a tymiánu

Recept na Kančí krk na jalovci a tymiánu:
Maso z kančího krku nakrájíme na kousky cca 4x4 cm a bohatě vetřeme do masa v hmoždíři rozdrcenou a smíchanou marinádu. Maso následně vložíme zakryté do chladna na 24 hodin, ale lépe až na 48 hodin. V hrnci si orestujeme na nudličky nakrájenou prorostlou uzenou slaninu a po vypečení tuku přidáme na hrubo nakrájenou cibuli a opečeme do hněda. Maso po poctivém naložení zprudka orestujeme na pánvi tak, aby se zatáhlo a lehce opeklo a vložíme do hrnce ke slanině s cibulí. Výpek z pánve samozřejmě také přidáme do hrnce k masu. Podlijeme cca 0,5 l vody, přikryjeme a dusíme cca 90 minut. Dle potřeby během dušení doléváme vodu tak, aby dosahovala do ¾ masa. Jakmile je maso hotové, tak dle potřeby a zvolené přílohy zahustíme tmavou instantní jíškou. Podáváme s houskovým knedlíkem, šťouchaným bramborem nebo rýží.

Poznámka k receptu na Kančí krk na jalovci a tymiánu:
Tak to já narozdíl od Bibinky někdy nevím co s ním(myslím s tím kančím),tak jsem ráda za každý nový recept.Tento vypadá báječně,takže samozřejmě +1

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kančí krk na jalovci a tymiánu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Colombo65 (Otto Plášek)
  • Datum vložení: 03.05.2011
  • Počet porcí: 6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Jiné maso
  • Suroviny: 1 kg kančího masa z krku, 1 velká cibule, 30 dkg uzeného špeku, Marináda: 1 kávová lžička - sušeného tymiánu 1 kávová lžička - koření Zvěřina (Vitana) 1 kávová lžička - hrubé soli 20 kuliček jalovce vše poctivě rozmělnit v hmoždíři a následně smíchat s 2 lžícemi oleje
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kančí krk na jalovci a tymiánu, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kančí krk na jalovci a tymiánu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kančí krk na jalovci a tymiánu

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist