|
Recept na Kančí gulášek
Recept na Kančí gulášek je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Kančí gulášek budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
700g divočáka, (měla jsem plec) 4 velké cibule, 100 g mangalica slaniny,(slanina je z prasat, která se jmenují Mangalica) plátek másla, 1 větvičku rozmarýnu, 1 chilli papričku, po 6ti kuličkách-nové koření, jalovec, celý pepř, 1 bobkový list, (rozdrcený) 2 lžičky uzené sladké papriky, 1/2 lžičky mletého kmínu, sůl, 2 řapíky řapíkatého celeru, vývar, podle potřeby Hraška na zahuštění,.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kančí gulášek
Recept na Kančí gulášek: Maso omyjeme, odblaníme a nakrájíme na kostky.V hmoždíři si nadrtíme divoké koření. Slaninu nakrájíme na kostičky, dáme s máslem do hrnce a necháme slaninku vyškvařit. Přidáme nakrájenou cibuli, otrhaný rozmarýn, nakrájenou chilli papričku, nakrájený řapíkatý celer a divoké koření. Restujeme za stálého míchání zhruba 5-10 min. Přidáme nakrájené maso, zprudka orestujeme, přidáme sůl, kmín a uzenou sladkou papriku. Zamícháme podlijeme vývarem a dusíme, dokud není maso měkké. Ve troše vody si rozděláme Hrašku, nalijeme na maso a necháme ještě chvilku vařit. Přílohu si zvolí každý dle své chuti.
Poznámka k receptu na Kančí gulášek: Haničko,velice chutný obrázek i samotný gulášJá bych si rozhodně pochutnala
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kančí gulášek, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: suslajda (Hana)
- Datum vložení: 08.01.2015
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 700g divočáka, (měla jsem plec) 4 velké cibule, 100 g mangalica slaniny,(slanina je z prasat, která se jmenují Mangalica) plátek másla, 1 větvičku rozmarýnu, 1 chilli papričku, po 6ti kuličkách-nové koření, jalovec, celý pepř, 1 bobkový list, (rozdrcený) 2 lžičky uzené sladké papriky, 1/2 lžičky mletého kmínu, sůl, 2 řapíky řapíkatého celeru, vývar, podle potřeby Hraška na zahuštění,
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kančí gulášek,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kančí gulášek - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kančí gulášek
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|