|
Recept na Kadlíkovy předvýplatové francouzské brambory
Recept na Kadlíkovy předvýplatové francouzské brambory je zařazen v kategorii bramborová jídla.
K přípravě Kadlíkovy předvýplatové francouzské brambory budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 kila malých starých brambor 40 deka točeňáku 2 špekáčky 15 deka uzeného bůčku 2 cibule 6 vajec tavený sýr s nivou, šunkou, hermelínem sádlo vepřový vývar sůl, pepř, tymián, česnek, zelená petrželka....
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kadlíkovy předvýplatové francouzské brambory
Recept na Kadlíkovy předvýplatové francouzské brambory: V krušném předvýplatovém termínu, a po telefonátu ze servisu, na kolik vyjde oprava přesouvadla, přistoupil jsem k šetření. Ve sklepě jsem vyštrachal asi dvě kila starých brambor, a dal je vařit. Na plech jsem dal malý oříšek sádla, nakrájel dvě cibule. Na kousky jsem nakrájel levný kabanos "točeňák", původně koupený jako pamlsky pro psy, k tomu přikrojil dva špekáčky z mražáku. Aby to nebylo vegetariánské jídlo, přikrájel jsem asi patnáct deka zbytku uzeného bůčku. Směs jsem trošku pokmínoval, popepřil, posypal troškou tymiánu, podlil vývarem z vepřových nožiček, co mladá vařila pro psy, a dal do trouby. Uvařené brambory jsem oloupal, přetlačil přes kolečko a smíchal s opečenou "uzeninovou" směsí... Výsledek jsem nakydal na pekáček, a shora potřel všema ochucenýma tavenýma sýrama, co jsem našel. Opět podlil vývarem, posypal zelenou petrželkou a dal opět do trouby. Když se sýr pěkně roztekl a zezlátl, zalil jsem brambory rozkvedlanýma osolenýma vajíčkama a ještě deset minut dopekl..
Poznámka k receptu na Kadlíkovy předvýplatové francouzské brambory: Pridávam 19.bod a fotkuRobievam francúzske zemiaky tak isto,teda údeninu dám podľa toho,čo je práve doma a treba to minúť ale tie tavené syry sú dobrý nápada recept je vtipne napísaný
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kadlíkovy předvýplatové francouzské brambory, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: než to sníme
- Datum vložení: 07.08.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bramborová jídla
- Suroviny: 2 kila malých starých brambor 40 deka točeňáku 2 špekáčky 15 deka uzeného bůčku 2 cibule 6 vajec tavený sýr s nivou, šunkou, hermelínem sádlo vepřový vývar sůl, pepř, tymián, česnek, zelená petrželka...
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kadlíkovy předvýplatové francouzské brambory,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kadlíkovy předvýplatové francouzské brambory - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kadlíkovy předvýplatové francouzské brambory
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|