Recept na Jehněčí kýta v PH
Recept na Jehněčí kýta v PH je zařazen v kategorii pomalý hrnec.
K přípravě Jehněčí kýta v PH budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 menší jehněčí kýta 150 g kvalitní slaniny stroužky česneku - podle chuti 2-3 snítky rozmarýnu 50 g másla sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Jehněčí kýta v PH
Recept na Jehněčí kýta v PH: Slaninu nakrájíme na tenké proužky, česnek oloupeme, větší stroužky podélně rozkrojíme. Kýtu očistíme, osolíme a hustě prošpikujeme. Ke každému kousku slaniny přidáme do zářezu stroužek česneku / nebo jeho půlku /. Vložíme do Pomalého hrnce, jestliže nám slanina zbyde, maso jí obložíme. Mírně podlijeme, přidáme rozmarýn. Dělala jsem na High 4 hodiny. Na konec přidáme do sosu kousek studeného másla na zjemnění.
Poznámka k receptu na Jehněčí kýta v PH: Se slaninou se lépe pracuje, když ji dáme před špikováním na chvíli do mrazáku.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jehněčí kýta v PH, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: maris
- Datum vložení: 22.10.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pomalý hrnec
- Suroviny: 1 menší jehněčí kýta 150 g kvalitní slaniny stroužky česneku - podle chuti 2-3 snítky rozmarýnu 50 g másla sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jehněčí kýta v ph,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jehněčí kýta v PH - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jehněčí kýta v PH
|
|