|
Recept na Jehněčí kýta na rozmarýnu s vůní citrónu
Recept na Jehněčí kýta na rozmarýnu s vůní citrónu je zařazen v kategorii pomalý hrnec.
K přípravě Jehněčí kýta na rozmarýnu s vůní citrónu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
jehněčí kýta, 1 bio citron, 2 lžíce olivového oleje, 2 lžíce calvadosu, rozmarýn, směs koření na skopové maso ((dobromysl, paprika, rozmarýn, celer, česnek), hrubozrnná mořská sůl 6 pastiňáků, lžička medu bramborová kaše s pečeným česnekem a tymiánem.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Jehněčí kýta na rozmarýnu s vůní citrónu
Recept na Jehněčí kýta na rozmarýnu s vůní citrónu: Koření (bez soli) smícháme s olejem, calvadosem, citronovou kůrou a šťávou. Směsí natřeme maso a necháme odležet v lednici cca hodinku. Oloupeme si pastiňáky a nakrájíme je na silnější plátky, ty rozložíme po dně pomalého hrnce, na ně dáme marinovanou kýtu i s marinádou, osolíme a pomalíme na hight (II) cca 3 hodiny. Vyndáme pastiňák, rozložíme si ho na plech, lehce potřeme medem a dáme grilovat. Do výpeku zamícháme oříšek másla a podáváme s kaší.
Poznámka k receptu na Jehněčí kýta na rozmarýnu s vůní citrónu: 1974andrea: Děkuji Já si ten česnek dle vaší rady předpekla do mrazáku a už tam není ani palička
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jehněčí kýta na rozmarýnu s vůní citrónu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: HankaCh
- Datum vložení: 21.12.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pomalý hrnec
- Suroviny: jehněčí kýta, 1 bio citron, 2 lžíce olivového oleje, 2 lžíce calvadosu, rozmarýn, směs koření na skopové maso ((dobromysl, paprika, rozmarýn, celer, česnek), hrubozrnná mořská sůl 6 pastiňáků, lžička medu bramborová kaše s pečeným česnekem a tymiánem
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jehněčí kýta na rozmarýnu s vůní citrónu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jehněčí kýta na rozmarýnu s vůní citrónu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jehněčí kýta na rozmarýnu s vůní citrónu
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|