|
Recept na Játra čtyř druhů, s krůtím a sojovými kostkami
Recept na Játra čtyř druhů, s krůtím a sojovými kostkami je zařazen v kategorii ostatní.
K přípravě Játra čtyř druhů, s krůtím a sojovými kostkami budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
sádlo, slanina (anglická) asi 30dkg, cibule - 1 velká, zelená paprika 1-2, krůtí kousky (může být i kuřecí) - 0,5 kg, koření ( gulášová paprika, contry, nebo divočina, paprika ), játra více druhu - asi 0,5kg, sojová omáčka, sojové kostky (20 dkg sáček), něco zelené((bazalka, pažitka), škrob-zhruna 1-2 lžíce dle hustoty směsi ( škrobová moučka na zahuštění masových směsí ), sůl, na podlití vývar nebo voda.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Játra čtyř druhů, s krůtím a sojovými kostkami
Recept na Játra čtyř druhů, s krůtím a sojovými kostkami: Na troše sádla ( či oleje ) osmahneme anglickou na proužky, pak přidáme cibuli nadrobno a orestujeme do zlatova. Poté přidáme zelenou papriku na pásky, mírně orestujeme a poté přidáme krůtí, posypeme country kořením, restujeme a dusíme ( pokud nutné, podlijeme vodou či vývarem ) až je maso skoro hotové. Přidáme játra ( drůbeží, kachní, krůti, vepřová - co jsem měla naskládané po kouskách v mrazáku ) - zaprášíme gulášovou paprikou, či sladkou a dusíme až jsou hotová. Mezitím jsme si uvařili sojové kostky, které poté přidáme do směsi, zakapeme trochu sojovkou. Dosolíme, dochutíme kořením, bazalkou třeba, dle libosti zaprášíme škrobem ke zhoustnutí směsi, opatrně, pomalu a míchat :-)
Poznámka k receptu na Játra čtyř druhů, s krůtím a sojovými kostkami: Vařila jsem podle toho, co dům dal :-) a moc nám chutnalo s rýží.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Játra čtyř druhů, s krůtím a sojovými kostkami, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Katerina Valigurova (Kateřina Valigurová)
- Datum vložení: 11.03.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ostatní
- Suroviny: sádlo, slanina (anglická) asi 30dkg, cibule - 1 velká, zelená paprika 1-2, krůtí kousky (může být i kuřecí) - 0,5 kg, koření ( gulášová paprika, contry, nebo divočina, paprika ), játra více druhu - asi 0,5kg, sojová omáčka, sojové kostky (20 dkg sáček), něco zelené((bazalka, pažitka), škrob-zhruna 1-2 lžíce dle hustoty směsi ( škrobová moučka na zahuštění masových směsí ), sůl, na podlití vývar nebo voda
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na játra čtyř druhů, s krůtím a sojovými kostkami,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Játra čtyř druhů, s krůtím a sojovými kostkami - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Játra čtyř druhů, s krůtím a sojovými kostkami
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|