Recept na Znojemská s hovězí roštěnou
Recept na Znojemská s hovězí roštěnou je zařazen v kategorii omáčky.
K přípravě Znojemská s hovězí roštěnou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
hovězí roštěna 1 velká cibule 20-30 dkg anglické slaniny hořčice 5 velkých okurek sůl, pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Znojemská s hovězí roštěnou
Recept na Znojemská s hovězí roštěnou: Tenké plátky masa si osolíme a opepříme z obou stran a z jedné strany je hustě potřeme hořticí. Na rozpálený olej dáme maso zatáhnout, nejprve stranu bez hořtice, až potom tu natřenou. Až je maso z obou stran zatáhnuté a hořtice je ve výpeku, zalejeme plátky masa vodou a dusíme pod pokličkou aspoň hodinu. Vedle na malé pánvičce si osmahneme cibuli a slaninu, kterou jsme nakrájeli na kostičky. Z omáčky vyjmeme maso a přidáme slaninu s cibulí. Po chvíli přidáme i na kostičky nakrájené okurky (a kdo chce přidá i 1-2 lžíce vody z okurek) Omáčku necháme projít varem. Dochutíme solí, pepřem, můžeme trošku zahustit moukou s vodou. Maso vrátíme k omáčce a vše spolu prohřejeme. Servírujeme s rýží.
Poznámka k receptu na Znojemská s hovězí roštěnou: mooooc dobrý!!!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Znojemská s hovězí roštěnou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: teta.verca (Veruška)
- Datum vložení: 10.08.2010
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Omáčky
- Suroviny: hovězí roštěna 1 velká cibule 20-30 dkg anglické slaniny hořčice 5 velkých okurek sůl, pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na znojemská s hovězí roštěnou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Znojemská s hovězí roštěnou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Znojemská s hovězí roštěnou
|
|