|
Recept na Zapečené uzené ryby v originálním koření /lze udělat doma/
Recept na Zapečené uzené ryby v originálním koření /lze udělat doma/ je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Zapečené uzené ryby v originálním koření /lze udělat doma/ budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Jakékoliv uzené ryby (já měla takové rozlámané kusy), originál koření v překladu Ledňáček-na fotce-nebo (mořská sůl, petržel, česnek, citronová tráva, uzená sůl, fenykl), pár deci vody podle množství ryb..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapečené uzené ryby v originálním koření /lze udělat doma/
Recept na Zapečené uzené ryby v originálním koření /lze udělat doma/: Uzené ryby, můžeme natrhat na menší kusy dáme do pekáče, docela hutně posypeme kořením, buď originálního, nebo si ho uděláme doma smícháním: mořské soli, petržele, propasírovaného česneku, citronovou trávou, uzenou solí a fenyklem. Podlijeme vodou, dáme do horké trouby a tak půl hodiny zapečeme na 200-250 st. a ještě mezi pečením 1x podlijeme vodou, aby měly ryby šťávu a nebyly suché.
Poznámka k receptu na Zapečené uzené ryby v originálním koření /lze udělat doma/: V mrazáku byl plný pytel, všelijakách uzených zbytků ryb, z kterých vyrábím často pomazánku, ale dnes jsem se rozhodla pojmout to jinak -jako oběd a ani sem netušila, jak dobře jsem udělala, je to výborný a na vrchu ryby mírně křupou! Nezbylo nic a udělám to znovu, možná nechám ryby péct ještě déle. Ryby i koření mám od dcery z Rakouska.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečené uzené ryby v originálním koření /lze udělat doma/, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 26.01.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: Jakékoliv uzené ryby (já měla takové rozlámané kusy), originál koření v překladu Ledňáček-na fotce-nebo (mořská sůl, petržel, česnek, citronová tráva, uzená sůl, fenykl), pár deci vody podle množství ryb.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečené uzené ryby v originálním koření /lze udělat doma/,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečené uzené ryby v originálním koření /lze udělat doma/ - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečené uzené ryby v originálním koření /lze udělat doma/
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|