|
Recept na Zapečená krkovice
Recept na Zapečená krkovice je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Zapečená krkovice budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
•1,5 kg vepřové krkovice - může být i s kostí - nakrájejte a nasekejte asi na 10 řízků •1 ks pórku •250 g tvrdého sýra - eidam 30% •1 kostka masoxu •sůl, pepř, červená mletá paprika •125 g másla.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapečená krkovice
Recept na Zapečená krkovice: 1.Krkovici naklepejte, jemně osolte, opepřete a skládejte na hluboký plech vedle sebe. Rozvařte masox v 250ml vody. Maso hustě posypejte nakrájeným pórkem (na kolečka). Sýrem nastrouhaným nahrubo zasypejte maso s pórkem. 2.Posypejte červenou mletou paprikou a poklaďte na kousky nakrájeným máslem. Vše zalijte rozpuštěným masoxem. Plech zakryjte alobalem a dejte do trouby na 20minut při 250°C. Po dvaceti minutách opatrně odkryjte,POZOR NA PÁRU!, a pečte dál s podléváním. Pečte dokud není maso měkké a na povrchu se neutvoří krásná hnědá čepička. Podávejte a vařeným bramborem.
Poznámka k receptu na Zapečená krkovice: Tento recept jse kdysi někde našla na netu a až teprve dneska dělala,mužu říct že je to vynikající. Fotečka je narychlo,už skoro nebylo co fotit.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečená krkovice, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: mardosa (Martina)
- Datum vložení: 08.03.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: •1,5 kg vepřové krkovice - může být i s kostí - nakrájejte a nasekejte asi na 10 řízků •1 ks pórku •250 g tvrdého sýra - eidam 30% •1 kostka masoxu •sůl, pepř, červená mletá paprika •125 g másla
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečená krkovice,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečená krkovice - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečená krkovice
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|