Recept na Vlašské maso
Recept na Vlašské maso je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vlašské maso budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g vepřová kýta, nebo kuřecí řžízky 100 g jader vlašských ořechů 2 lžíce sójové omáčky 1 lžička moučkového cukru 2 lžíce hladká mouka olej na pánev sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vlašské maso
Recept na Vlašské maso: Maso nakrájíme na kousky velké jako jádro vlašského ořechu a smícháme s 1 lžící sój. omáčky, lžičkou práškového cukru a 2 lžícemi hl. mouky. Na pánvi rozehřejeme olej a maso v něm zprudka opečeme. Pak ho vyndáme a necháme v cedníku okapat. Ve stejné pánvi osmahneme jádra vlašských ořechů, vrátíme k nim maso, přidáme lžíci sój.omáčky a společně smažíme ještě asi 2 min. Dochutíme podle potřeby a podáváme s rýží
Poznámka k receptu na Vlašské maso: Zdroj: Kalendář F1 - Marie Tomsová
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vlašské maso, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: HankaPu
- Datum vložení: 14.10.2009
- Počet porcí: 4-6 porcí
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 500 g vepřová kýta, nebo kuřecí řžízky 100 g jader vlašských ořechů 2 lžíce sójové omáčky 1 lžička moučkového cukru 2 lžíce hladká mouka olej na pánev sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vlašské maso,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vlašské maso - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vlašské maso
|
|