RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Vepřové, plněné, zapečené uzlíčky

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Vepřové, plněné, zapečené uzlíčky, recepty Vepřové, plněné, zapečené uzlíčky, Vepřové, plněné, zapečené, uzlíčky


Recept na Vepřové, plněné, zapečené uzlíčky

Recept na Vepřové, plněné, zapečené uzlíčky je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Vepřové, plněné, zapečené uzlíčky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
menší vepřové plátky 1 cibule 2 stroužky česneku 100 g anglické slaniny 100 g nivy 100 g uzeného sýra, nebo eidam mateřídouška sušená, nebo čerstvá kousek másla olej pepř sůl.

Vepřové, plněné, zapečené uzlíčky
Zvětšit obrázek

Recept na Vepřové, plněné, zapečené uzlíčky

Recept na Vepřové, plněné, zapečené uzlíčky:
Vepřové plátky naklepáme přes igelitový sáček, osolíme(málo sýry jsou slané), opepříme a dost zasypeme mateřídouškou. Plátky poklademe anglickou slaninou, na tu dáme kus nivy a kus(nebo plátek)uzeného sýra, pak přehneme a jedním stehem prošijeme kovovou jehlou. Do pekáčku dáme trochu oleje a na něm zprudka opečeme uzlíčky, ty vyndáme, do výpeku přidáme kousek másla, orestujeme cibuli na proužky a česnek na plátky. Na to naskládáme opečené uzlíky, zalijeme vodou a dáme do trouby upéct, asi půl hodiny. Připečení párkrát polít vodou, nebo vypečenou šťávou a eventuelně dosolíme. Po upečení uzlíčky vyndáme a šťávu si zahustíme malým množstvím mouky, rozkvrdlané v malém množství vody, převaříme, vrátíme uzlíčky a můžeme jít servírovat.

Poznámka k receptu na Vepřové, plněné, zapečené uzlíčky:
Chceme-li docílit této moc dobré chuti, je důležité nevynechat mateřídoušku-je moc důležitá, tak je to ta správná chuť! Vlastní improvizace. Podávala jsem s bramborovou kaší a umím si představit i brambory, nebo rýži.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové, plněné, zapečené uzlíčky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 17.06.2009
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: menší vepřové plátky 1 cibule 2 stroužky česneku 100 g anglické slaniny 100 g nivy 100 g uzeného sýra, nebo eidam mateřídouška sušená, nebo čerstvá kousek másla olej pepř sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové, plněné, zapečené uzlíčky, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové, plněné, zapečené uzlíčky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové, plněné, zapečené uzlíčky

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist