|
Recept na Vepřové, plněné, zapečené uzlíčky
Recept na Vepřové, plněné, zapečené uzlíčky je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřové, plněné, zapečené uzlíčky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
menší vepřové plátky 1 cibule 2 stroužky česneku 100 g anglické slaniny 100 g nivy 100 g uzeného sýra, nebo eidam mateřídouška sušená, nebo čerstvá kousek másla olej pepř sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřové, plněné, zapečené uzlíčky
Recept na Vepřové, plněné, zapečené uzlíčky: Vepřové plátky naklepáme přes igelitový sáček, osolíme(málo sýry jsou slané), opepříme a dost zasypeme mateřídouškou. Plátky poklademe anglickou slaninou, na tu dáme kus nivy a kus(nebo plátek)uzeného sýra, pak přehneme a jedním stehem prošijeme kovovou jehlou. Do pekáčku dáme trochu oleje a na něm zprudka opečeme uzlíčky, ty vyndáme, do výpeku přidáme kousek másla, orestujeme cibuli na proužky a česnek na plátky. Na to naskládáme opečené uzlíky, zalijeme vodou a dáme do trouby upéct, asi půl hodiny. Připečení párkrát polít vodou, nebo vypečenou šťávou a eventuelně dosolíme. Po upečení uzlíčky vyndáme a šťávu si zahustíme malým množstvím mouky, rozkvrdlané v malém množství vody, převaříme, vrátíme uzlíčky a můžeme jít servírovat.
Poznámka k receptu na Vepřové, plněné, zapečené uzlíčky: Chceme-li docílit této moc dobré chuti, je důležité nevynechat mateřídoušku-je moc důležitá, tak je to ta správná chuť! Vlastní improvizace. Podávala jsem s bramborovou kaší a umím si představit i brambory, nebo rýži.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové, plněné, zapečené uzlíčky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 17.06.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: menší vepřové plátky 1 cibule 2 stroužky česneku 100 g anglické slaniny 100 g nivy 100 g uzeného sýra, nebo eidam mateřídouška sušená, nebo čerstvá kousek másla olej pepř sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové, plněné, zapečené uzlíčky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové, plněné, zapečené uzlíčky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové, plněné, zapečené uzlíčky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|