Recept na Vepřová plec v římském hrnci
Recept na Vepřová plec v římském hrnci je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřová plec v římském hrnci budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500g vepřové plece 12 menším brambor 1 plechovka žampionů (nebo čerstvé) sůl,,koření na gyros.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřová plec v římském hrnci
Recept na Vepřová plec v římském hrnci: Maso si nakrájíme na plátky,okořeníme kořením na gyros a necháme odležet. Římský hrnec ponoříme do studené vody na cca 45min. Na dno pekáčku dáme oloupané bramory a lehce posolíme.Na brambory poklademe maso,na mě dáme žampiony. Pečeme zakryté cca 60 min. na 180°C
Poznámka k receptu na Vepřová plec v římském hrnci: Pekla jsem v římském hrnci poprvé takže jsem namáčela a pekla podle návodu z internetu.Kdo z vás má zkušenosti tak už bude vědět sám jak nejlíp na to.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřová plec v římském hrnci, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Lilith-Isa (Šárka)
- Datum vložení: 11.06.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 500g vepřové plece 12 menším brambor 1 plechovka žampionů (nebo čerstvé) sůl,,koření na gyros
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřová plec v římském hrnci,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřová plec v římském hrnci - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřová plec v římském hrnci
|
|