RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Vepřová játra s rybízovou omáčkou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Vepřová játra s rybízovou omáčkou, recepty Vepřová játra s rybízovou omáčkou, Vepřová, játra, rybízovou, omáčkou


Recept na Vepřová játra s rybízovou omáčkou

Recept na Vepřová játra s rybízovou omáčkou je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností. K přípravě Vepřová játra s rybízovou omáčkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Vepřová játra-cca 150g, 10-20g másla, mořská sůl, pepř, 40g rybízové marmelády, 50ml jablečného džusu, 1 lžička francouzské hořčice. Na přílohu: 2 kusy brambor, 2 kusy kyselých okurek, 5 ředkviček, lžička octu, pár kapek olivového oleje, sůl, pepř. Z ingrediencí si vytvoříme salát..

Vepřová játra s rybízovou omáčkou
Zvětšit obrázek

Recept na Vepřová játra s rybízovou omáčkou

Recept na Vepřová játra s rybízovou omáčkou:
Játra nakrájíme na silnější 2cm proužky, osušíme je a zprudka orestujeme z obou stran na másle. Játra vložíme do pekáčku a ve vyhřáté troubě na 170 stupňů ji ještě 4 minuty dopečeme. Nechala jsem o poznání déle a jednou obrátila. Vyjmeme je z trouby, opepříme, osolíme mořskou solí, přikryjeme a necháme v teple. Mezitím si dáme do kastrůlku 40g rybízové marmelády a 50ml jablečného džusu. Vaříme do polovičního množství, promícháváme. Dochutíme 1 lžičkou francouzské hořčice, osolíme, opepříme. Na závěr přidáme malinký kousek másla a promícháme. Podáváme s bramborovým salátem podle vlastního výběru a chuti.. U mne to byly brambory uvařené ve slupce, několik ředkviček, 2 okurky, lžička octu, sůl, pepř a pár kapek olivového oleje.

Poznámka k receptu na Vepřová játra s rybízovou omáčkou:
Zdroj-kalendář Kluci v akci

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřová játra s rybízovou omáčkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Jana Remkova
  • Datum vložení: 10.04.2012
  • Počet porcí: 1-2 porce
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
  • Suroviny: Vepřová játra-cca 150g, 10-20g másla, mořská sůl, pepř, 40g rybízové marmelády, 50ml jablečného džusu, 1 lžička francouzské hořčice. Na přílohu: 2 kusy brambor, 2 kusy kyselých okurek, 5 ředkviček, lžička octu, pár kapek olivového oleje, sůl, pepř. Z ingrediencí si vytvoříme salát.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřová játra s rybízovou omáčkou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřová játra s rybízovou omáčkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřová játra s rybízovou omáčkou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist