|
Recept na Vepřová játra "La Alcron"
Recept na Vepřová játra "La Alcron" je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Vepřová játra "La Alcron" budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
200g vepřových jater, 2 lžíce Worcesteru, 3 lžíce ostrého kečupu, 1 lžička tekutého čili koření, cca 5 stroužků česneku, sůl, pepř, olej, trochu vody..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřová játra "La Alcron"
Recept na Vepřová játra "La Alcron": Vepřová játra nakrájíme na nudličky a zprudka je orestujeme na oleji ze všech stran. Pak játra přendáme na talíř a přikryjeme je dalším talířem, abychom je udrželi v teple. Na výpeku z jater orestujeme na plátky nakrájený česnek a dáváme pozor, abychom ho nespálili a nezhořknul. Když je česnek malinko růžový, přidáme worcester, kečup a čili necháme probublat, aby se chutě spojily. Pak přidáme játra a cca 1/2 dcl vody a ještě malinkou chvilku-asi 3-4 minutky necháme probublávat. Nakonec osolíme, opepříme podle chuti. Podáváme s rýží, opečenými bramborami, nebo hranolkami.
Poznámka k receptu na Vepřová játra "La Alcron": Zdroj-recept mi přišel meilem
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřová játra "La Alcron", kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 21.05.2013
- Počet porcí: 1 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 200g vepřových jater, 2 lžíce Worcesteru, 3 lžíce ostrého kečupu, 1 lžička tekutého čili koření, cca 5 stroužků česneku, sůl, pepř, olej, trochu vody.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřová játra "la alcron",
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřová játra "La Alcron" - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřová játra "La Alcron"
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|