Recept na Venkovské slunečnicové bagety
Recept na Venkovské slunečnicové bagety je zařazen v kategorii slané pečivo.
K přípravě Venkovské slunečnicové bagety budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 hrnek vlažné vody / hrnek obsah 0,3/ lžička cukru a kostka kvasnic na kvásek Dále:3 a 1/2 hrnku hladké mouky 1 malá lžička soli 2 lžíce oleje asi 3 lžíce slunečnice.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Venkovské slunečnicové bagety
Recept na Venkovské slunečnicové bagety: Z vody, cukru a kvasnic si připravíme kvásek a postupně do něj zapracujeme ostatní přísady. Z vykynutého těsta vyválíme 4 bagety a necháme kynout asi 3/4 hodiny. Po vykynutí potřeme vejcem a posypeme semínky. Pečeme asi 25 min podle trouby.
Poznámka k receptu na Venkovské slunečnicové bagety: Tento recept jsem objevila v jedné kuchařce na slané pečivo.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Venkovské slunečnicové bagety, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: petrzelka (Jana)
- Datum vložení: 04.08.2010
- Počet porcí: 3
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Slané pečivo
- Suroviny: 1 hrnek vlažné vody / hrnek obsah 0,3/ lžička cukru a kostka kvasnic na kvásek Dále:3 a 1/2 hrnku hladké mouky 1 malá lžička soli 2 lžíce oleje asi 3 lžíce slunečnice
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na venkovské slunečnicové bagety,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Venkovské slunečnicové bagety - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Venkovské slunečnicové bagety
|
|