|
Recept na Testoviny s italskou slaninou"Pancetta" , rajcaty a Pecorino Romano syr
Recept na Testoviny s italskou slaninou"Pancetta" , rajcaty a Pecorino Romano syr je zařazen v kategorii těstoviny.
K přípravě Testoviny s italskou slaninou"Pancetta" , rajcaty a Pecorino Romano syr budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 polevkove lzice olivoveho oleje (25 ml) 1/2 cibule drobne nakrajene 5 az 10 platku Italske slaniny "Pancetta" 2 hrnecky (500 ml) konzervovanych rajcat ( nakrajene na mensi kousky) sul (jen malo, protoze "pancetta" je dost slana ) malicko vlocek palive chilli papricek (podle chuti) 400 g testoviny bucatini nebo penne 1/3(75ml) nastrouhaneho syru Pecorino Romano.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Testoviny s italskou slaninou"Pancetta" , rajcaty a Pecorino Romano syr
Recept na Testoviny s italskou slaninou"Pancetta" , rajcaty a Pecorino Romano syr: Na velke panvi rozpalime olej na stredni teplote, pridame cibuli a italskou slaninu "Pancetta" a zpenime do zlatova. Pridame nakrajena konzervovana rajcata a sul ( jen malo, Pancetta je dost slana ). Pridame vlocky chilli papricek, dusime na stredni teplote asi 15 minut, az rajcata maji oranzovou - cervenou barvu. Vse musi byt udusene, ale ne rozdusene na kasi. Uvarime testoviny podle navrhu na baleni, slejeme vodu a hned testoviny smichame s udusenou hmotou. Posypeme strouhanym syrem Pecorino Romano.
Poznámka k receptu na Testoviny s italskou slaninou"Pancetta" , rajcaty a Pecorino Romano syr: Obycejnou slaninu neni dobre pouzivat, protoze uplne zmeni chut celeho jidla. Podavame jako predkrm ruzne upravene zelene salaty. Recepis mam od moji italske pritelkyne.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Testoviny s italskou slaninou"Pancetta" , rajcaty a Pecorino Romano syr, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: hazel
- Datum vložení: 15.01.2013
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Těstoviny
- Suroviny: 2 polevkove lzice olivoveho oleje (25 ml) 1/2 cibule drobne nakrajene 5 az 10 platku Italske slaniny "Pancetta" 2 hrnecky (500 ml) konzervovanych rajcat ( nakrajene na mensi kousky) sul (jen malo, protoze "pancetta" je dost slana ) malicko vlocek palive chilli papricek (podle chuti) 400 g testoviny bucatini nebo penne 1/3(75ml) nastrouhaneho syru Pecorino Romano
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na testoviny s italskou slaninou"pancetta" , rajcaty a pecorino romano syr,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Testoviny s italskou slaninou"Pancetta" , rajcaty a Pecorino Romano syr - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Testoviny s italskou slaninou"Pancetta" , rajcaty a Pecorino Romano syr
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|