|
Recept na Šťavnatý masový nákyp zapečený s rajčaty, mozzarellou a olivami
Recept na Šťavnatý masový nákyp zapečený s rajčaty, mozzarellou a olivami je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Šťavnatý masový nákyp zapečený s rajčaty, mozzarellou a olivami budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
10 dkg cibule, 2 stroužky česneku, 1 celozrnná houska, 50 dkg mletého masa, 2 vejce, sůl, pepř, 3 rajčata, 125 g mozzarelly, 1 balíček oliv s papričkou..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Šťavnatý masový nákyp zapečený s rajčaty, mozzarellou a olivami
Recept na Šťavnatý masový nákyp zapečený s rajčaty, mozzarellou a olivami: Cibuli pokrájíme nadrobno a osmahneme na oleji, přidame pomletou housku a ještě osmahneme do zlatova. Směs dame do masa , prolisujeme česnek, dáme vejce, sůl, pepř a promícháme. Menší pekáč vymažeme tukem, rozprostřeme maso, na ně poklademe na kolečka nakrájená rajčata mozzarellu a papričky. Dáme do předehřáte trouby na 200°C a pečeme asi 40 min.
Poznámka k receptu na Šťavnatý masový nákyp zapečený s rajčaty, mozzarellou a olivami: Rajčata vyrovnám na maso, na ně dám mozzarellu a na ni pak olivy, zdobím bazalkou.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Šťavnatý masový nákyp zapečený s rajčaty, mozzarellou a olivami, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: teresa.bartos
- Datum vložení: 23.12.2009
- Počet porcí: pro 4 osoby
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: 10 dkg cibule, 2 stroužky česneku, 1 celozrnná houska, 50 dkg mletého masa, 2 vejce, sůl, pepř, 3 rajčata, 125 g mozzarelly, 1 balíček oliv s papričkou.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Šťavnatý masový nákyp zapečený s rajčaty, mozzarellou a olivami,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Šťavnatý masový nákyp zapečený s rajčaty, mozzarellou a olivami - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Šťavnatý masový nákyp zapečený s rajčaty, mozzarellou a olivami
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|