|
Recept na Šťáva z plodů černého bezu, pařená
Recept na Šťáva z plodů černého bezu, pařená je zařazen v kategorii nápoje.
K přípravě Šťáva z plodů černého bezu, pařená budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
bezinkové plody kyselina citronová cukr krystal rum.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Šťáva z plodů černého bezu, pařená
Recept na Šťáva z plodů černého bezu, pařená: 1. bezinky pařím v odšťavovacím tříposchoďovém hrnci - spodní díl- voda - prostřední díl slouží k zachycení šťávy - vrchní díl je na ovoce 2. do vrchní části nasypu 10-ti litrový kbelík čerstvých neotrhaných bezinek 3. prosypu 1,5 kg cukru a jedním balením kyseliny citronové ( já používám Dr. Oetker nebo Labeta ) 4. zakryji a pařím dokud to jde ( hodinku i dvě ) 5. zachycenou šťávu ještě ochutnám, případně přisladím a ještě horkou plním do skleniček, které před plněním vyplachuji rumem, dále nezavařuji
Poznámka k receptu na Šťáva z plodů černého bezu, pařená: Šťávu lze použít k přípravě čaje - šťáva se zalije horkou vodou, nebo jen tak voda se šťávou a nebo jen tak po štamprdličce! A kapička rumíčku nevadí, alkohol léčivou sílu bezinek násobí. Tak hodně zdraví.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Šťáva z plodů černého bezu, pařená, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: kolik zvládneš
- Datum vložení: 05.07.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Nápoje
- Suroviny: bezinkové plody kyselina citronová cukr krystal rum
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Šťáva z plodů černého bezu, pařená,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Šťáva z plodů černého bezu, pařená - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Šťáva z plodů černého bezu, pařená
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|