|
Recept na Smažák bez obalování ( pro lenochy )
Recept na Smažák bez obalování ( pro lenochy ) je zařazen v kategorii pro začátečníky.
K přípravě Smažák bez obalování ( pro lenochy ) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 silnější plátek tvrdého sýru ( cca 150g, síla 1,5cm) olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Smažák bez obalování ( pro lenochy )
Recept na Smažák bez obalování ( pro lenochy ): Tento recept nerecept sem dávám spíš pro ty začínající kuchtíky, kterým se taky občas nechce obalovat sýr a přitom na něj mají takovou chuť jako já :-D Je to nejjednodušší úprava. Dělám už si ho takhle léta a je to i zdravější varianta smažáku. Určitě lze udělat i variantu se šunkou apod. Prostě ukrojíme silnější plátek sýru vhodného na smažení ( eidam, gouda apod., vynikající je i uzený ). Pánev necháme dostatečně rozpálit, přilijeme trochu oleje a na něj položíme sýr. Nespěcháme s obracením, necháme zespodu utvořit zlatavou kůrčička a poté teprve obrátíme a dopečeme z druhé strany. Toť vše, za 5 minut hotovo :-D
Poznámka k receptu na Smažák bez obalování ( pro lenochy ): 1974andrea: přepuštěné máslo má větší odolnost
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Smažák bez obalování ( pro lenochy ), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: 1974andrea
- Datum vložení: 21.01.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pro začátečníky
- Suroviny: 1 silnější plátek tvrdého sýru ( cca 150g, síla 1,5cm) olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na smažák bez obalování ( pro lenochy ),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Smažák bez obalování ( pro lenochy ) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Smažák bez obalování ( pro lenochy )
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|