|
Recept na Segedinský guláš z hovězího srdce
Recept na Segedinský guláš z hovězího srdce je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Segedinský guláš z hovězího srdce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Asi 150g hovězího srdce, 150g kysaného zelí, lžička mleté papriky, lžička olivového oleje, lžička celozrnné mouky na zahuštění, asi 1 dcl Rama Cremefine na vaření, 1/4 kostky masoxu, půlka malé cibule, čili paprička (nemusí být), sůl, pepř..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Segedinský guláš z hovězího srdce
Recept na Segedinský guláš z hovězího srdce: Na lžičce oleje si orestujeme cibulku a na ní na kostičky nakrájené srdce. Chvíli restujeme, přidáme červenou papriku a zalejeme vodou. Použijeme tlakový hrnec. Dusíme asi 20 minut, pak otevřeme, přidáme zelí, uzavřeme a dusíme ještě 20 minut. Po otevření tlakového hrnce přidáme masox, popřípadě dosolíme a zahustíme 1dcl Ramy Cremefine, ve které rozkvedláme lžičku celozrnné mouky. Podáváme s celozrnným poečivem.
Poznámka k receptu na Segedinský guláš z hovězího srdce: Ráno jsem věděla, že budu dělat klasický segedin pro zbytek rodiny a přemýšlela jsem, jak si upravit srdce. A tak mne napadlo, že to není špatný nápad a fakt jsem se docela s chutí nacpala.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Segedinský guláš z hovězího srdce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 01.07.2010
- Počet porcí: 1 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: Asi 150g hovězího srdce, 150g kysaného zelí, lžička mleté papriky, lžička olivového oleje, lžička celozrnné mouky na zahuštění, asi 1 dcl Rama Cremefine na vaření, 1/4 kostky masoxu, půlka malé cibule, čili paprička (nemusí být), sůl, pepř.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na segedinský guláš z hovězího srdce,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Segedinský guláš z hovězího srdce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Segedinský guláš z hovězího srdce
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|