|
Recept na Rychlý francouzský krémeš
Recept na Rychlý francouzský krémeš je zařazen v kategorii moučníky - ostatní - Řezy.
K přípravě Rychlý francouzský krémeš budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1/2 bal.lískové cesto, 3 ks krémový prašok Zlatý klas, 2 pl múky hl., 1 l mlieka, 60g múčkový cukr, 125g masla, 1/2l "Creme patisserie..profi /je to šlahačka, ktorá nezmizne zo zákusku ani po týždni a nemení svoju konzistenciu, a nič sa do nej už nepridáva, vyšlahá sa za pár minút/, 100g varové čokolády, 3 pl cera, 50g biela čokoláda, 1 a 1/4 balíčka BBkeks....
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rychlý francouzský krémeš
Recept na Rychlý francouzský krémeš: Prvé si rozvaľkáme lístkové cesto a dáme piecť na opaku plechu do rúry na 180 st do hneda /nezabudnine popichať/. Potom si rozpustíme várovú čokoládu a ceru a ponamáčame BBkeksy do nej, rozpustíme si aj bielu a do stredu BBkeksu z nej kvapneme a špilkou rozťaháme do strán, ako hviezdičku, urobíme si ich dostatok, aby nám vystačili na celý zákusok. Potom si uvaríme krém z mlieka, pudingového prášku, 2 pl múky, ešte do teplého zašlaháme maslo vymiešané z pr.cukrom a roztrieme na upečené lískové cesto, potom vyšlaháme šlahačku a tiež je rozotrieme na krém a pekne zrovnáme a pokladieme poliate BB keksy a návšteva môže prísť...
Poznámka k receptu na Rychlý francouzský krémeš: krémeše dělám jiné, ale tyhle jsou také super
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rychlý francouzský krémeš, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: za plech
- Datum vložení: 03.07.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Ostatní - Řezy
- Suroviny: 1/2 bal.lískové cesto, 3 ks krémový prašok Zlatý klas, 2 pl múky hl., 1 l mlieka, 60g múčkový cukr, 125g masla, 1/2l "Creme patisserie..profi /je to šlahačka, ktorá nezmizne zo zákusku ani po týždni a nemení svoju konzistenciu, a nič sa do nej už nepridáva, vyšlahá sa za pár minút/, 100g varové čokolády, 3 pl cera, 50g biela čokoláda, 1 a 1/4 balíčka BBkeks...
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rychlý francouzský krémeš,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rychlý francouzský krémeš - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rychlý francouzský krémeš
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|