|
Recept na Rybí filé po Vídeňsku
Recept na Rybí filé po Vídeňsku je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Rybí filé po Vídeňsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 tenké porce rybího filé, 5 dkg, slaniny, 8 dkg sterilovaných okurek, máslo, 1,5 dl kysané smetany, hořčice, 5 dkg tvrdého sýra, citron, sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rybí filé po Vídeňsku
Recept na Rybí filé po Vídeňsku: Opláchnuté porce rybího filé osolíme a pokapeme citrónovou šťávou, jednu porci vložíme do vymaštěného kastrolku, pokapeme trochu rozkvedlané smetany, poklademe plátkem slaniny, hořčicí a jemně pokrájenou okurkou. Pak na ni položíme druhou porci, potřeme ji hořčicí, opět poklademe plátky slaniny, okurkou a hořčicí a stejně tak i další porce. Nakonec přelijeme smetanou a pečeme půl hodiny ve středně vyhřáté troubě. Při dopékání posypeme strouhaným sýrem. Podáváme s opečenými brambory a se zeleninovým salátem.
Poznámka k receptu na Rybí filé po Vídeňsku: náhodou je to moc dobré
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rybí filé po Vídeňsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: www.toprecepty.cz
- Datum vložení: 14.04.2008
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 4 tenké porce rybího filé, 5 dkg, slaniny, 8 dkg sterilovaných okurek, máslo, 1,5 dl kysané smetany, hořčice, 5 dkg tvrdého sýra, citron, sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rybí filé po vídeňsku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rybí filé po Vídeňsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rybí filé po Vídeňsku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|