|
Recept na Rostbeef
Recept na Rostbeef je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Rostbeef budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Roštěnec hořčice kečup citron olej sůl pepř mletý.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rostbeef
Recept na Rostbeef: Celý kus roštěné osolíme, opepříme, potřeme kečupem, hořčicí, zakápneme olejem, zabalíme do folie a necháme v chladu do druhého dne. Další den maso vyjmeme z lednice a necháme při pokojové teplotě stát alespoň 3 hodiny. Vložíme do rozpálené trouby na 160°C a pečeme cca 30 minut, čas záleží na velikosti masa. po upečení maso vyndáme z trouby, přikryjeme a necháme zchladnout. Podáváme buď teplé s rozpuštěným bylinkovým máslem a nebo studené jako anglický rostbeef s citronem.
Poznámka k receptu na Rostbeef: Fantome,když maso potřeš olejem s trochou pepře a necháš v lednici dva tři dny a není to ze stoletého skotu,tak se krásně rozleží.Jasně ,že kyselé to uspíší.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rostbeef, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Fantom
- Datum vložení: 24.04.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: Roštěnec hořčice kečup citron olej sůl pepř mletý
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rostbeef,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rostbeef - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rostbeef
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|