|
Recept na Římští hadi
Recept na Římští hadi je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Římští hadi budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
vepřové maso 500g kuřecí játra cibule pepř, sůl, mletá paprika kečup, hořčice sójová omáčka burské oříšky červená paprika - čerstvá (může být i ta žlutá).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Římští hadi
Recept na Římští hadi: Maso si nakrájíme na tenké nudličky - tak, aby se uděli ti hadi, cibuli nakrájíme na půlměsíčky, vše dáme do misky, osolíme, opepříme, dáme mletou papriku, 1 lžíce sójové omáčky, 1 lžíce plnotučné hořčice, 2 lžíce kečupu, nakrájenou papriku na nudličky, necháme marinovat nejlépe přes noc. Na pánvi nejprve opečeme kuřecí játra s pepřem, po opečení dáme bokem a přidáme k nim oříšky - později přisypeme již do připraveného pokrmu jen na prohřátí. Na pánev dáme trochu oleje a marinovanou směs. Opékáme, až bude maso akorát, poté přidáme kuřecí játra s oříšky. Před dohotovením vezmeme opět kečup a řádně prolejeme, vznikne taková super kašička, velmi příjemné nejlépe asi k hranolkům.
Poznámka k receptu na Římští hadi: Je ještě druhá verze - ostřejší tam se přidává ještě česnek a klobása. Těch kuřecích jater cca 1/4 sáčku mražených.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Římští hadi, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: clupmi
- Datum vložení: 12.04.2012
- Počet porcí: 6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: vepřové maso 500g kuřecí játra cibule pepř, sůl, mletá paprika kečup, hořčice sójová omáčka burské oříšky červená paprika - čerstvá (může být i ta žlutá)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Římští hadi,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Římští hadi - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Římští hadi
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|