|
Recept na Ravioli plněné okounem na pomerančích
Recept na Ravioli plněné okounem na pomerančích je zařazen v kategorii těstoviny.
K přípravě Ravioli plněné okounem na pomerančích budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Těsto na ravioli: 250g semoliny (mouka z tvrdozrnné pšenice) 2 celá vejce Náplň: 300g filetů z okouna (v Makru neměli, tak jsme vzali sumečka afrického) 4 sardelky v oleji 50g másla půl skleničky bílého vína 1 vejce 1 stroužek česneku sůl Omáčka: 2 pomeranče 50g másla hladkolistá petrželka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Ravioli plněné okounem na pomerančích
Recept na Ravioli plněné okounem na pomerančích: Rybu nakrájejte na kousky. V hrnci poduste na másle česnek, rozpusťte na něm sardelky, po chvíli přidejte rybu. Pomalu restujte, osolte a podlijte vínem. Přikryjte a vařte dalších 10 minut, příp. podlijte trochou vody. Rybu umelte (nebo usekejte mikroprocesorem, možná by to zvládl i tyčák), utřete s 1 vejcem a vzniklou směs odložte. Zadělejte mouku s vejci, uválejte tenký plát (ručně nebo strojem na těstoviny), poklaďte ho náplní a utvořte ravioly (konkrétní tvar už je na Vás). Ravioli uvařte ve slané vodě a krátce je ještě povařte na pánvi, kde si ještě předtím rozehřejte máslo s vymačkanou šťávou z obou pomerančů. Ravioli "instalujte" na talíř, lehce polijte omáčkou z pánve, posypte petrželkou a ozdobte pomerančovou kůrou (buďto čerstvou nebo udělejte chipsy - na másle krátce osmažte proužky kůry, osolte, lehce opepřete, osušte na ubrousku).
Poznámka k receptu na Ravioli plněné okounem na pomerančích: Recept je z knihy "Těstoviny sušené, čerstvé a plněné" vyd. Ikar. Omlouvám se za polosnězený obrázek, vonělo to tak, že jsem musela nejdřív aspoň chvilku jíst a pak teprve fotit...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ravioli plněné okounem na pomerančích, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Kanyla (Kamila)
- Datum vložení: 24.09.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Těstoviny
- Suroviny: Těsto na ravioli: 250g semoliny (mouka z tvrdozrnné pšenice) 2 celá vejce Náplň: 300g filetů z okouna (v Makru neměli, tak jsme vzali sumečka afrického) 4 sardelky v oleji 50g másla půl skleničky bílého vína 1 vejce 1 stroužek česneku sůl Omáčka: 2 pomeranče 50g másla hladkolistá petrželka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ravioli plněné okounem na pomerančích,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ravioli plněné okounem na pomerančích - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ravioli plněné okounem na pomerančích
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|