|
Recept na Pražský flamendr (guláš)
Recept na Pražský flamendr (guláš) je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Pražský flamendr (guláš) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
600g vepřové plece 2 cibule lžíce mleté sladké papriky 70g rajského protlaku majoránka 2 stroužky česneku velký brambor trochu oleje voda kostka masoxu sůl a pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pražský flamendr (guláš)
Recept na Pražský flamendr (guláš): V kastrolu opečeme dozlatova nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme maso, sůl, pepř a vše orestujeme. Přidáme protlak, papriku, promícháme, podlijeme vodou, přidáme masox a pod pokličkou dusíme, dokud není maso měkké. Brambor oloupeme, nastouháme najemno, vmícháme do guláše a pomalu vaříme, až zhoustne. Hotovou směs dochutíme česnekem utřeným se solí, majoránku a podáváme s knedlíky, noky nebo pečivem.
Poznámka k receptu na Pražský flamendr (guláš): Já sice"Pražského flamendra"dělávám z hovězí kližky(ale někdy také z vepřového)ale hlavně,co tam přidávám a tady mi to v surovinách chybí,tak to je pivoUž podle názvu flamendr(jako že jdeš na flám)by tam troška toho alkoholu měla být Jinak to máš hezké a já bych určitě neodmítla
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pražský flamendr (guláš), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Nikolek (Nikola Medunová)
- Datum vložení: 30.07.2013
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 600g vepřové plece 2 cibule lžíce mleté sladké papriky 70g rajského protlaku majoránka 2 stroužky česneku velký brambor trochu oleje voda kostka masoxu sůl a pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pražský flamendr (guláš),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pražský flamendr (guláš) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pražský flamendr (guláš)
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|