|
Recept na Zeleninová omáčka na těstoviny
Recept na Zeleninová omáčka na těstoviny je zařazen v kategorii pomalý hrnec.
K přípravě Zeleninová omáčka na těstoviny budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1,5 kg rajčat 3 mladé cuketky 1 lilek 1 velká mrkev 2 řapíky celeru 1 velká cibule 3 stroužky česneku 2 lžíce olivového oleje sůl třtinový cukr - množství podle chuti / nemusí být / čerstvá bazalka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zeleninová omáčka na těstoviny
Recept na Zeleninová omáčka na těstoviny: Zeleninu očistíme a nakrájíme na menší kousky. Vložíme do PH, osolíme, přidáme olej, několik lístků bazalky, zapneme na High a pomalíme cca 4 hodiny. Hotovou směs propasírujeme nebo rozmixujeme,/ ne moc najemno / a je-li třeba, dochutíme cukrem.
Poznámka k receptu na Zeleninová omáčka na těstoviny: Omáčka by měla vydržet v ledničce cca 4 dny, nebo ji můžeme naplnit do skleniček a sterilovat 20 minut při 80°. Hodí se nejen na těstoviny, ale např. i pod maso. Jsou tady podobné omáčky, ale takovéto složení surovin jsem nenašla.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zeleninová omáčka na těstoviny, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: maris
- Datum vložení: 30.09.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pomalý hrnec
- Suroviny: 1,5 kg rajčat 3 mladé cuketky 1 lilek 1 velká mrkev 2 řapíky celeru 1 velká cibule 3 stroužky česneku 2 lžíce olivového oleje sůl třtinový cukr - množství podle chuti / nemusí být / čerstvá bazalka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zeleninová omáčka na těstoviny,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zeleninová omáčka na těstoviny - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zeleninová omáčka na těstoviny
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|