|
Recept na Zapékané těstoviny s květákem a brynzou
Recept na Zapékané těstoviny s květákem a brynzou je zařazen v kategorii těstoviny.
K přípravě Zapékané těstoviny s květákem a brynzou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
350 g väčších cestovín ( rezance, kolienka...), 1 menší karfiol, 250 g bryndze, 200 ml kyslej smotany, 100 g údeného syra ( ja používam Volovec ), 3 vajcia, soľ, mleté biele korenie, olej, pažitka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapékané těstoviny s květákem a brynzou
Recept na Zapékané těstoviny s květákem a brynzou: Cestoviny uvaríme v osolenej vode a necháme odkvapkať. Karfiol rozoberieme na ružičky a v pare uvaríme do polomäkka. Do vymasteného pekáčika dáme polovicu cestovín, pokvapkáme olejom a posypeme mletým bielym korením. Na ne uložíme karfiol, ktorý tiež okoreníme bielym korením. Zakryjeme druhou polovicou cestovín. Rozšľaháme smotanu, bryndzu a vajcia a zalejeme cestoviny. Pečieme zakryté pri 180°C 30 minút. Potom odkryjeme, posypeme strúhaným syrom a už nezakryté zapečieme. Podávame so zeleninou alebo uhorkovým šalátom, posypané pažitkou .
Poznámka k receptu na Zapékané těstoviny s květákem a brynzou: Hm, to můžem
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapékané těstoviny s květákem a brynzou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: tejaja
- Datum vložení: 02.10.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Těstoviny
- Suroviny: 350 g väčších cestovín ( rezance, kolienka...), 1 menší karfiol, 250 g bryndze, 200 ml kyslej smotany, 100 g údeného syra ( ja používam Volovec ), 3 vajcia, soľ, mleté biele korenie, olej, pažitka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapékané těstoviny s květákem a brynzou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapékané těstoviny s květákem a brynzou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapékané těstoviny s květákem a brynzou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|